Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12384
De la 07 Ianuarie 2003
110932854

Trezeşte-te Ghiorghiţă, că noi plătim apa risipită…!

  • 15 August 2015, 23:00
N-a trecut o lună de zile de când cei de la societatea Nova Apaserv au reparat o scurgere de apă de la conducta principală ce străbate strada Împăratul Traian. Avaria s-a produs la capătul străduţei dintre blocurile nr. 21 şi 23, vizavi de o Frizerie. Când s-a produs avaria, apa a curs vreme de câteva zile până ce lucrătorii societăţii furnizoare de apă s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat reparaţiile. După reparaţii, la interval de vreo două săptămâni, cineva a venit şi a refăcut covorul de asfalt.
Nu se ştie ce reparaţii au efectuat cei de la Nova Apaserv dar din noaptea de 11 august apa curge din nou şi curge foarte puternic. Mai mult, nu departe de locul cu pricina a mai apărut o avarie pe unde curge apa de-a lungul bordurii străzii Împăratului Traian, apa de la prima avarie curgând râu pe uliţa ce duce spre casele din vale.
De această dată avaria este una mult mai serioasă pentru că locatarii de la blocurile din zonă nu mai au apă la robinete de prin jurul amiezii zilei de 12 august. Miercuri după amiază erau deja cozi la fântânile de la casele particulare din spatele blocurilor. Aseară, în jurul orei 21.00, am fost solicitat de către mai mulţi locatari să fac ceva pentru a veni cei de la Nova Apaserv să repare avaria. N-am putut face altceva decât să fotografiez şi să scriu.
Este o crimă ca în aceste zile toride de august, când seceta face ravagii, cei de la societatea Nova Apaserv să lase apa să curgă prin şanţuri în timp ce la robinetele locatarilor să fâsăie doar aerul.
M-am săturat să tot scriu că şefii societăţii îşi acoperă incompetenţa şi afacerile personale pe seama societăţii prin a majora periodic preţul apei dar nu fac nimic să reducă cheltuielile şi pierderile din reţea. Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Botoşani, Gheorghe Sorescu, le-a acceptat majorarea de salarii şi a preţului apei propuse de societate dar n-a luat nicio măsură când conducerea acesteia a dat dovadă de incompetenţă.
Am un mesaj pentru cel care vrea să fie preşedintele CJ şi după alegerile locale de la anul: Trezeşte-te Ghiorghiţă, că noi plătim apa risipită iar votul pe care ţi-l doreşti este la noi!
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Olteanul la linia erotică
Reţeta săptămânei: Hamburger
Horoscopul săptămânii 10 – 16 august 2915
În Munţii Apuseni: Curcubăta (IV)
Ioan Rotundu
Seceta a secat orice boare de raţiune
Ioan Rotundu
Corupţie caniculară la vreme de secetă
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni: Locul tragediei (V)
Ioan Rotundu
Bateţi cepul mai bine, tovarăşi de la Nova Aoaserv!
În Munţii Apuseni. Cetăţile Ponorului (VI)
Ioan Rotundu
În Munţii Apuseni. Târgul (VII)
Ioan Rotundu
Anomaliile din spatele creşterii economice
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă