Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14654
De la 07 Ianuarie 2003
122900303

Ţurcanu nu se lasă intimidat de Câmpanu

  • 8 December 2008, 23:00
Înlocuirea din funcţia de secretar coordonator al filialei teritoriale PNL Botoşani a lui Florin Ţurcanu cu Liviu Andronic, nu l-a deranjat pe proaspătul deputat, atât de mult cât l-au deranjat acidele comentarii ale preşedintelui PNL Botoşani, Liviu Câmpanu.
Liderul penelist a relatat la finele săptămânii trecute, în mass-media, că îl suspendă din funcţie pe Florin Ţurcanu. Decizia de înlocuirea ar fi fost rezultatul unei declaraţii făcute zilele trecute de proaspătul parlamentar, Florin Ţurcanu, şi anume faptul că un lider de partid trebuie să fie permanent în judeţ, aproape de oameni, şi nu să conducă filiala tocmai de la Bucureşti.
În ciuda deciziei luate de liderul partidului, Florin Ţurcanu îşi susţine în continuare punctul de vedere şi intenţionează să conteste decizia de eliminare din funcţia de secretar coordonator al filialei PNL Botoşani, prin simplul fapt că s-a încălcat statutul. „Un membru de partid nu poate să deţină două funcţii deodată în interiorul partidului, cum ocupă în prezent Liviu Andronic. Mai mult, în Biroul Politic Judeţean au votat şi persoane care nu au drept de vot. Toate aceste lucruri nu fac altceva decât să evidenţieze faptul că, statutul a fost încălcat tocmai de preşedintele PNL Botoşani”, a precizat Florin Ţurcanu.
Deputatul pe Colegiul Săveni este convins că liderul liberalilor din Botoşani, prin afirmaţiile calomnioase la adresa sa, nu face altceva decât să formeze o prăpastie între membrii partidului, lucru ce automat va determina şi slăbirea organizaţiei PNL Botoşani. „Vreau să-i reamintesc domnului Liviu Câmpanu că sunt membru PNL din anul 1997, iar dacă am reuşit în viaţă şi în politică s-a datorat tocmai forţelor proprii. Am să le demonstrez oamenilor că mă voi lupta să le rezolv problemele, întrucât ştiu că sunt destule neajunsuri. Nu vreau să intru în polemică cu liderul de partid, eu am un alt scop, acela de a le face botoşănenilor un trai mai bun. Îmi cer public scuze faţă de cetăţenii care şi-au pus încrederea în acest partid, pentru că au fost martori la un comportament ce nu este demn de un preşedinte PNL şi le promit că situaţia se va schimba în martie”, a declarat deputatul Florin Ţurcanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Autorizaţiile de construire vor avea caracter public
Completări în normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal
Strategia de dezvoltare economico-socială a judeţului Botoşani 2008-201 (III)
Horoscop
Meniu în versuri cu rimă specială
Dezmăţul lui Geoană
Comunicat de presă
Comentariul comentariilor (CCLX)
(Ioan Rotundu)
Şalgău i-ameninţă pe secretarii de primării cu Comisia de disciplină
Săracii tot în Banca „Răscoala” îşi pun speranţele
Se înlocuiesc 70 km de reţea în municipiul Botoşani
Vasile Şeicaru ţine un concert de Crăciun la Botoşani
Apa Grup a luat la inventariat subsolurile
Banii nu sunt pentru porcul de Crăciun
Se caută tinere iubitoare de civilizaţie engleză
Românul şi ochii albaştri
La E.ON angajaţii mor pe stâlp
Mâncare la cantinele şcolare cu număr de calorii necunoscut
Medicul Şerban şi-a făcut de Crăciun cel mai costisitor cadou
preţul cadoului l-au plătit incompetenţii din conducerea CJAS
Plăceri politice perverse
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog