Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
9330
De la 07 Ianuarie 2003
74921789

Ţurcanu promite ca va fi un parlamentar activ

  • 1 December 2008, 23:00
Candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Săveni, Florin Ţurcanu a ieşit câştigător în urma votului din 30 noiembrie. Numărătoarea paralelă efectuată de staff-ul său, dar şi situaţia centralizată din 87% din procesele verbale de la secţiile de votare arată că Ţurcanu va lua primul mandat de deputat ce îi revine Partidului Naţional Liberal. Florin Ţurcanu a ţinut să le mulţumească tuturor alegătorilor din Colegiul Săveni pentru voturile acordate şi le-a promis că nu îi va dezamăgi: „Vreau să le mulţumesc locuitorilor din colegiul Săveni pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Mă angajez în faţa lor că voi face tot ce depinde de mine pentru a-mi îndeplini promisiunile”, a spus liberalul, subliniind totodată că cetăţenii din Colegiul Săveni au dat dovadă de maturitate, în ciuda campaniei murdare pe care adversarii săi politici au dus-o mai ales în ultima săptămână.
„Sunt mulţumit că am luat un mandat de deputat. Dacă ne organizam mai mult şi ne mobilizam mai bine, am fi obţinut cu siguranţă target-ul de 50%+1. Se putea şi mai bine, dar important este că a ieşit ce au dorit oamenii”, explică Ţurcanu, care promite că va fi un parlamentar activ. În sensul că va face tot ceea ce depinde de el pentru ca parlamentarii din Botoşani să se unească şi să facă ceva concret pentru judeţ.
Printre altele, liberalul mărturiseşte că ar prefera un guvern de dreapta pentru judeţ. Până la învestirea noului Parlament, Florin Ţurcanu îşi continuă activitatea ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Din punctul său de vedere, primarii şi parlamentarii PNL vor hotărî cine va ocupa această funcţie după plecarea sa în Camera Deputaţilor. Este interesantă această afirmaţie a lui Florin Ţurcanu, de vreme ce funcţia de vicepreşedinte este aleasă prin votul consilierilor judeţeni, PNL-ul venind doar cu propunerea. Ori Ţurcanu a lăsat să se înţeleagă că această propunere nu va fi privilegiul actualei conduceri a PNL, cu care, se ştie, el se află în conflict. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CCLIV)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Soluţia resetării
Gestul disperat al lui Funar
Strigătul lui Iliescu către Geoană
Are multe calităţi care o recomandă să fie angajată
Sinistraţii nu se dau duşi de la module
ei au descoperit că viaţa pe banii altora este dulce şi frumoasă
Rezultatele finale ale alegerilor parlamentare
PSD în fruntea clasamentului la Botoşani
PSD îşi cam face probleme că nu-i băgat în seamă
Aproape 200.000 lei economie la alegerile parlamentare
Incendiu la societatea Lonfil
Bucurie, furie şi neputinţă
Ioan Rotundu
Se acordă subvenţiile la soia
Se primesc cereri pentru mărirea indemnizaţiei de creştere a copilului
În unele comune profesorii ar putea rămâne fără salarii
Unii medici de familie rurali încasează lunar sute de milioane de lei
1 Decembrie marcat prin discursuri scurte şi depuneri de coroane
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă