Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22093
De la 07 Ianuarie 2003
122882160

Un român a fost retinut in Israel dupa ce si-a lovit fiica

  • jucatoare de tenis, pentru ca a pierdut un meci
  • 2 December 2014, 23:00
Jucatoarea de tenis Andrada Ioana Surdeanu, locul 249 in ierarhia junioarelor, a fost lovita de tatal ei, dupa un meci pierdut, joi, la turneul de la Kiryat Shmona, barbatul fiind retinut de politia israeliana pentru gestul sau, informeaza Mediafax.
Surdeanu a pierdut, cu scorul de 6-2, 7-6 (0), meciul cu Daria Krujkova din Rusia, ratand califcarea in semifinalele competitiei. Krujkova a declarat, pentru site-ul juniortennis.ru, ca nu a vazut momentul in care barbatul si-a lovit fiica, dar a auzit tipete si a observat ca adversara ei sangera la fata, incidentul fiindu-i povestit de alti martori, informeaza Prosport.
"Dupa ce am castigat meciul cu Ioana, ea a mai ramas pe teren cu tatal si antrenorul ei. Eu nu am vazut personal ca a lovit-o, dar au existat martori care mi-au spus ca a lovit-o de cateva ori. Ea a tipat, iar antrenorul a fugit sa aduca un prosop pentru ca avea sangerari nazale. Arbitrul mi-a spus ca politia l-a arestat pe tatal fetei. Ioana si unul dintre organizatori au mers la politie pentru a da declaratii", a spus sportiva din Rusia pentru sursa citata.
Andrada Surdeanu a confirmat incidentul, intr-o postare pe pagina ei de Facebook, insa a precizat ca a fost lovita o singura data si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Jucatoarea si-a asumat vina pentru reactia tatalui si spune ca a meritat sa fie lovita pentru ca s-a comportat iresponsabil.
"Nu am avut fata plina de sange, nu am avut nicio fractura nazala si nu, nu a venit niciun medic la fata locului! Recunosc ca m-a lovit o data. Si ce? M-a lovit pentru ca meritam. Va spun eu: niciun parinte nu si-ar dori sa nu primeasca respect dupa atatea sacrificii si eforturi pentru copilul sau. Asta am facut eu, m-am comportat iresponsabil si tatal meu a avut un moment de ratacire pe care orice parinte sunt sigura ca l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar stiu ca regreta ce a facut si ma iubeste la fel de mult cat il iubesc eu", a scris Andrada Surdeanu.
Lucian Gabriel Surdeanu, care ii este si antrenor fiicei lui, a comparut, marti, in fata unui judecator. Contactat de ProSport, consulul Adrian Adam a declarat ca tatal jucatoarei a primit un avocat din oficiu.
"Deocamdata, domnul Surdeanu nu poate fi transferat in Romania, cel putin nu pana nu va fi o decizie a Curtii din Israel. Azi (n.r. - marti) era deja programata o prima infatisare a procesului. N-as vrea sa ma pronunt ce sanctiuni risca tatal fetei. In functie de sanctiunea pe care o va primi, Lucian Surdeanu va putea actiona insa in consecinta. O cerere de stramutare poate fi facuta doar in cazul in care vorbim de o sanctiune cu inchisoarea mai mare de sase luni", a afirmat Adrian Adam.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Doar Timpul poate înţelege Dragostea
Carnati traditionali ardelenesti de porc 100%.
Horoscopul zilei
Cifre ingrijoratoare pentru Kremlin: 125 de miliarde de dolari au iesit din Rusia in acest an
Cel mai mare brad de Craciun uman din lume
Curtea de Apel: Antena 1 si Antena 3 sa plateasca despagubiri de 5 milioane de lei RCS&RDS pentru campania de denigrare din 2012
Grecia vrea sa dubleze TVA la cazare in hoteluri. Proprietarii spatiilor de cazare: E o actiune sinucigasa
Papa Francisc pledeaza pentru unitatea bisericilor catolica si ortodoxa
Infrangere majora pentru Rusia
Putin anunta ca Rusia a oprit proiectul gazoductului South Stream
Alegerile din Republica Moldova. UE si SUA asteapta formarea rapida a unui guvern
Liderii partidelor proeuropene nu se inteleg privind integrarea Rep. Moldova la NATO
Botoşani: Ziua Naţională sărbătorită la Darabani şi Călăraşi
Tariceanu da replica UNPR pe propunerea de taxare a marilor averi
Un medic din Botosani le recomanda gravidelor sa nu nasca la maternitatea la care lucreaza
Procurorii DNA ,,scutur㔠Consiliul Judeţean Botoşani
La români, minunea ţine doar trei zile
Ioan Rotundu
Jos pălăria, domnule comisar şef!
Ioan Rotundu
Grigore Petrenco, fostul comunist moldovean care ar controla miscarea extremista Antifa, implicat intr-un accident rutier la Iasi
Pagina de Facebook este spatiu public, nu privat, arata o decizie irevocabila a Inaltei Curti de Justitie si Casatie
Autoturism aprins de un scurtcircuit electric
Dorohoian salvat în ultima clipă din casa plină de fum
Week-end încărcat pentru pompierii botoşaneni
Comunicat de pres㠖 Muzeul judeţean/Secţia Etnografie Botoşani
Un tanar roman de doar 28 de ani si-a construit o firma ce se intinde in toata lumea ca o retea si lucreaza cu cele mai mari televiziuni din Europa
Aceasta e povestea unui CEO care si-a inceput ascensiunea de pe bancile scolii
Protest al politistilor in fata Ministerului Finantelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog