Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Publicitate
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22173
De la 07 Ianuarie 2003
104660923

Un strigăt disperat la adresa nedreptăţilor din poliţie şi justiţie

  • 23 October 2021, 20:32
La redacţie am primit de la Andrei Şeliman, din satul Miorcani, comuna Rădăuţi Prut, o scrisoare pe care o publicăm integral şi în forma remisă nouă. Precizăm că despre acest cetăţean noi am publicat şi articolul intitulat “La Rădăuţi Prut - Viceprimarul Delibaş aplică legea bâtei şi se exprimă buruienos” postat pe site-ul Jurnalului la data de 19 octombrie 2021.
Redacţia

Domnule Rotundu,
Prin această scrisoare vă solicit un ajutor, știu că presa din România nu poate schimba hotărâri judecătorești și nici nu poate face anchete penale, dar avem nevoie de ziariști corecți ca dvs, care să publice în mass-media strigătul de ajutor, dovezile noastre, ale cetățenilor de rând, ale oamenilor de jos, (după cum ne numesc unii borfași cu funcții de conducere din structurile statului român).
Pe scurt aș vrea să expun câteva rânduri despre o parte din angajații corupți care fac parte din aparatul ministerului de justiție. Sunt un fiu de țăran, de origine din comuna Mitoc, județul Botoșani, undeva la mijlocul anului 2013 mi-am schimbat domiciliul in localitatea Miorcani. Odata cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă, am aflat multe, vrute și nevrute, voi expune pe scurt cateva.
În anul 2013 actualul viceprimar al comunei Rădăuți-Prut, Delibaș Gheorghiță Mugurel (foto), acest ciomăgar, borfaș și „actual hoț, lucru care urmează să fie stabilit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani”, dar având în vedere, răspunsul primit astăzi de la Parchetul Judecătoriei, mă face să cred că este un cuib de viespi, atât la Darabani, cât și la Botoșani. Voi motiva acest lucru. Din consultările avute cu concetățenii din localitatea Miorcani, dacă rețin bine dată acest tâlhar pe numele Gheorghiță Mugurel, viceprimar al comunei Rădăuți-Prut, în anul 2014, a lovit un cetățean din localitatea Miorcani, comuna Rădăuți-Prut cu bâta de baseball în cap, în fața porții, fac mențiunea că victima respectivă este o persoană înstărită. La câțiva ani distanță, mai exact anul trecut mass-media din județul Botoșani anunța strigătul de ajutor al unui membru PNL care era atacat de acest tâlhar, ciomăgar, borfaș, ajuns în prezent viceprimar al comunei Rădăuți-Prut.
Sunt plecat de ceva timp din zonă, intr-o țară civilizată, unde bâta este îngropată în mijlocul pământului și a putrezit, unde oamenii caută buna înțelegere, armonia. Dacă am reținut corect, nu eram în țară la momentul respectiv, un fost polițist de frontieră (din localitatea Miorcani), undeva în data de 6-7 august 2021, un cetatean din loc Miorcani care a lovit politistul de frontiera, posibil in acelasi mod ca ciomăgarul Delibaș în anul 2014. Vă întreb pe dvs ca ziarist de investigatii, vă rog sa intrebați opinia publică, vă rog să intrebati specialistii din justitie, avand in vedere cazurile prezentate mai sus, nu se impunea pentru fiecare suspect (la vremea respectiva) aceeasi incadrare juridica? Poate ne explica o persoana cu cunostinte juridice autorizată din jud Botosani, de ce ciomăgarul, borfașul și tâlharul Delibaș nu a avut parte de aceeasi incadrare juridica ca cetateanul care a lovit politistul de frontiera in luna august 2021?
Cum este posibil ca intr-un termen de doua luni un procuror sa termine urmarirea penală si sa trimită dosarul la camera preliminara, intr-un timp atat de scurt? Și cu celelalte dosare care sunt lasate in stand by, sau cum este cazul meu, va pun la dispozitie raspunsul primit in cursul zilei de vineri de la Parchetul de pe langa Judecatoria Darabani și va las pe dvs si opina publica sa trageti o concluzie. (Va rog sa aveti in vedere ca am prezentat
dovezi cu privirea la infractiunile de furt calificat, distrugere și tulburare de posesie!) Dupa parerea mea personala, cred ca se incearca mușamalizarea.
Ca cetatean de rand, ca om de la țară, spuneti dvs, sau cine poate sa ma ajute, ce incredere as putea eu sa mai am in justitia din judetul nostru, ar mai fi vreo sansa sa-mi vizitez casa parinteasca, familia mea ar fi in siguranta daca ar merge cu mine la casa parinteasca? Atat timp cat politia orasului Darabani și Parchetul de pe langa Judecatoria Darabani nu doresc sa clarifice situatia și sa dipuna masuri de sigurantă, cred ca voi fi o victima care va ajunge la stirile de la PRO TV din cauza parchetului de pe langa judecatoria Darabani sau parchetului de la Botosani. Nu am cunostinte juridice, am scris si eu dupa cum mi-a dictat instinctul.
Va rog sa publicati acest strigat de ajutor in speranta ca mai sunt si oameni corecti in justitia din judetul nostru. Va multumesc!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pescarul Nistor şi asociata sa Kashyap au pierdut lupta cu familia Popa
Comisarul de poliţie judiciară Stelian Stratulă a demontat minciunile lui Nistor
Bancul săptămânii: Concurenţă neloială
Horoscopul săptămânii 25 – 31.10.2021
Primarul Doroftei şi angajările clientelare pe bani publici
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Anunt angajare
Anunţ Primăria Mihai Eminescu
Aroganţă prezidenţială nemţească şi cretinism guvernamental
Ioan Rotundu
Dosarele penale în care impostorul liberal Nechifor pare a fi protejat
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă