Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14571
De la 07 Ianuarie 2003
122900220

Universitatea din Bucuresti anunta ca nu va organiza o dezbatere electorala intre Ponta si Iohannis

  • 7 November 2014, 23:00
Universitatea din Bucuresti isi anunta public pozitia referitor la organizarea unei dezbateri electorale in cadrul universitatii: "Universitatea din Bucuresti nu va organiza o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale", afirma institutia de invatamant superior intr-un comunicat remis HotNews.ro.
Pozitia oficiala a Universitatii din Bucuresti vine la cateva ore dupa ce o asociatie de studenti a anuntat ca le-a propus celor 2 candidati sa participe luni la o dezbatere publica in Aula Magna a Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti Universitatea din Bucuresti anunta ca "respinge orice fel de tentativa de implicare politica, iar folosirea spatiilor institutiei in alte scopuri decat cele didactice si stiintifice nu este permisa".
"In consecinta, Universitatea din Bucuresti nu va organiza o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Universitatea din Bucuresti nu este responsabila pentru comunicatele si informarile venite din partea altor asociatii sau organizatii", informeaza Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews.ro.
Citeste comunicatul integral al Universitatii din Bucuresti, referitor la organizarea unei dezbateri intre candidatii la presedintie:
"Pozitia Universitatii din Bucuresti referitoare la unele informatii aparute in presa privind organizarea unei dezbateri electorale in cadrul UB
In urma aparitiei in presa a unor informatii referitoare la organizarea unei dezbateri electorale in cadrul Facultatii de Drept a Universitati din Bucuresti in cursul zilei de luni, 10 noiembrie 2014, conducerea Universitatii din Bucuresti si conducerea Facultatii de Drept doresc sa faca urmatoarele precizari:
Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Drept nu au primit pana in acest moment nicio solicitare oficiala pentru a organiza sau a gazdui o dezbatere electorala intre candidatii din turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Universitatea din Bucuresti reaminteste ca, in conformitate cu decizia Consiliului de Administratie din data de 08.10.2014, UB respinge orice fel de tentativa de implicare politica, iar folosirea spatiilor institutiei in alte scopuri decat cele didactice si stiintifice nu este permisa.
In consecinta, Universitatea din Bucuresti nu va organiza o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Universitatea din Bucuresti nu este responsabila pentru comunicatele si informarile venite din partea altor asociatii sau organizatii".
O asociatie studenteasca a sustinut ca i-a invitat pe Klaus Iohannis si Victor Ponta la dezbatere in Aula Magna a Facultatii de Drept
Replica Universitatii din Bucuresti vine la anuntul facut de Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB), conform caruia aceasta asociatie studenteasca le-a propus vineri celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, sa participe luni, la o ora ce poate fi stabilita impreuna cu echipele de campanie, la o dezbatere publica ce ar urma sa aiba loc in Aula Magna a Facultatii de Drept.
Reprezentantii SSUB au sustinut intr-un comunicat citat de Agerpres ca lasa la latitudinea celor doua echipe de campanie sa decida moderatorul si temele de discutie, invitand pe aceasta cale Televiziunea Romana sa inregistreze sau sa transmita in direct dezbaterea, in cazul in care cei doi candidati accepta. "In cazul in care cei doi candidati vor accepta invitatia, iar TVR nu va putea transmite, SSUB va face tot posibilul ca dezbaterea sa fie transmisa, in direct, pe internet, iar semnalul sa poate fi preluat de orice televiziune interesata", sustinea asociatia in comunicatul citat de Agerpres.
Amintim ca SSUB este aceeasi asociatie care in urma cu 3 saptamani a cerut demisia rectorului Universitatii din Bucuresti (Sursa).
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Joc erotic de-a muzica
Cighiri din organe de porc
Horoscopul zilei
Tariceanu s-a razgandit in privinta majorarii cotei unice
Nu am nici o intentie pentru viitor sa renunt la cota unica de impozitare
Ion Ratiu nu ar fi sustinut niciodata candidatura lui Victor Ponta la Presedintie
fiul fostului lider taranist
PNL: DNA sa dea dovada de vigilenta si sa aiba o reactie mai rapida cand apar suspiciuni de frauda electorala
asa cum s-a intamplat de altfel la referendumuldin 2012
Cum sunt antrenati cei care ii pazesc pe liderii Coreei de Nord: Marturia fostului bodyguard al lui Kim Jong Il
Prognoza meteo pentru weekend
Deputatul PSD Catalin Radulescu despre retinerea fiicei lui Tudor Pendiuc
E o practica stalinista
De ce s-a prabusit maretul Imperiu Asirian - Cele mai noi dovezi arata o combinatie intre clima si politica
Un deputat PSD a folosit simboluri naziste pentru defaimarea lui Klaus Iohannis
ACL a depus plangere penala
Viktor Orban: SUA fac presiuni asupra Ungariei din cauza cooperarii cu Rusia
Gafa sau manipulare de proportii la Antena 3?
Klaus Iohannis: Domnul Ponta confunda universitatea cu caminul cultural la nivelul lui de doctorat
Putem merge la Babes-Bolyai la Cluj sau la Drept unde v-ati luat doctoratul
Botoşani: Capacul de canal capcană a făcut o nouă victimă
Cum au tratat televiziunile de stiri protestele de sambata seara
Cel putin 8000 de oameni au protestat in Cluj-Napoca, cerand organizarea de alegeri libere
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog