Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
40288
De la 07 Ianuarie 2003
92482431
Va fi Şerbănoiu prefect?

Nu, este doar teama de consecinţele faptelor comise

  • Ioan Rotundu
  • 4 November 2019, 19:59
Prin Dispoziţia Ministerului Administraţiei şi Internelor ajunsă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani în 26 octombrie a.c. comisarul şef Viorel Şerbănoiu „este în încetare a raporturilor de serviciu şi trecere în rezervă”, începând cu aceeaşi dată.
Aşadar, fostul şef al IJP mai poate activa 15 zile, timp în care va proceda la predarea activităţii către noul şef numit cu delegaţie. Altfel spus, timp de 15 zile stafia lui Şerbănoiu va mai bântui pe scările şi prin birourile instituţiei. Pentru a nu fi privit cu dispreţ, a nu i se reproşa că a prestat un act de comandă incompetent, pentru a nu i se spune verde în faţă ce ilegalităţi a comis cât a fost şeful instituţiei, Şerbănoiu a lansat zvonul că el va fi viitorul prefect de Botoşani în Guvernul Orban. Cică funcţia i-a fost juruită de naşul său de cununie, primarul de Botoşani, liberalul Cătălin Flutur.
Vestea mi-a fost transmisă de o sursă din IJP, aşa că am verificat informaţia contactându-l telefonic chiar pe naşul Flutur. Acesta mi-a declarat c㠄Nici vorbă de aşa ceva. Nu Şerbănoiu va fi viitorul prefect de Botoşani.” Fiind martor la convorbirea mea cu primarul Flutur, sursa a înţeles că zvonul lansat de Şerbănoiu este doar o diversiune a acestuia pentru a nu avea probleme cu ofiţerii pe care i-a marginalizat şi umilit cât le-a fost şef.
Zvonurile , dacă sunt deştept lansate, fac poarte din arta manipulării. Numai că o astfel de artă nu este şi la îndemâna lui Şerbănoiu. Omul nu are cultură suficientă pentru a folosi cu efect arta manipulării. Şi îmi justific afirmaţia folosindu-mă chiar de încercările sale nereuşite de a-i manipula pe ofiţerii din subordine în momentele critice pentru el şi protejaţii săi.
La momentul când în sediul IJP se aflase că Dumitru Aioanei nu-i va fi adjunct pentru că are probleme de cinste şi corectitudine, Şerbănoiu, în şedinţa de analiză cu cadrele, a transmis mesajul că Aioanei a avut „mici probleme pe care le-a rezolvat” şi că va fi viitorul său adjunct. Peste câteva zile a venit de la MAI respingerea lui Aioanei de pe funcţia de adjunct şi, ca un fel de pedeapsă, i s-a luat dreptul de a mai fi şef cu drept de comandă.
Simţind Şerbănoiu că prin instituţie se vorbeşte că el nu va mai primi prelungire de şef al IJP şi că va fi trimis la pensie, a iniţiat o altă şedinţă şi le-a spus poliţiştilor că el şi-a rezolvat problema la şefia instituţiei încă pentru un an de zile. De la MAI, începând cu data de 26 octombrie a.c. i-a venit depeşă că nu mai este şef, ci pensionat.
Cu aşa manipulări de râsul curcilor, cine să-l mai fi crezut că el va fi viitor prefect de Botoşani?! În schimb, sunt tot mai mulţi poliţiştii care aşteaptă să nu-l mai vadă prin instituţie, dispuşi să dea la iveală toate ilegalităţile comise de Şerbănoiu cât a condus IJP Botoşani. Se anunţă a fi o recoltă extrem de bogată de ilegalităţi. Doamne ajută!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Corupţia din Poliţia Ştefăneşti ocrotită de la nivelul IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 4. - 10.11.2019
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Sfântul politicienilor
Studiu de fezabilitate pentru „Autostrada Nordului” Satu Mare - Suceava,
deși proiectul nu este inclus în Masterplanul de Transport
În ce context a fost propus Şerbănoiu ca prefect de Botoşani
Ioan Rorundu
Primăria Mihai Eminescu – Comunicat de presă
Cum deputatul PSD Costel Lupaşcu se laudă cu realiozări pentru care nu are niciun merit
Posibile tentative de jefuire a bugetului Primăriei Botoşani
Solicitări de donaţii şi sponsorizări în scop cultural
Mesaj de condoleanţe
Alegeri prezidenţiale fără miză şi cu multe situaţii ridicole
Ce-i reproşez şi ce îmi doresc de la preşedintelui Klaus Iohannis
Ioan Rotundu
imele rezultate, Auckland, Noua Zeelandă
- Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanți)
Stupizenie de răspândac PSD în ziua alegerilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă