Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
In vino veritas
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21844
De la 07 Ianuarie 2003
104607021

Vali Rupiţă l-ar aduce pe Ronaldinho în România

  • 7 August 2007, 23:00
Dacă ar putea, Vali Rupiţă l-ar aduce pe Ronaldinho să joace la o echipă de fotbal din România. Actorul şi regizorul sitcomului Meseriaşii de la Pro Tv s-a întâlnit cu una dintre sosiile celebrului jucător printre tarabele cu suveniruri de pe bulevardul La Rambla din Barcelona. “Cum l-a văzut, s-a apropiat de el, i-a strâns mâna şi l-a întrebat dacă nu vrea să semneze cu Rapid din 2008. “Ronaldinho” a zâmbit, n-a stat prea mult pe gânduri şi a fost de acord cu transferul”, povesteşte râzând Monica, logodnica lui Vali.
Vali şi Monica şi-au petrecut a doua parte a vacanţei din această vară în capitala Cataloniei, Barcelona. Cei doi au hotărât încă de când au plecat spre Barcelona să-şi împartă timpul cât mai eficient astfel încât să poată vizita tot oraşul, să se odihnească pe malul Mediteranei şi să meargă şi la cumpărături.
Negocierile au mers foarte uşor cu “Ronaldinho”, iar Vali şi Monica s-au întâlnit apoi cu marile personalităţi ale acestei lumi la Muzeul Figurilor de Ceară din Barcelona. “Toate bune şi frumoase până când Vali a intrat în încăperea cu celebrităţi ale cinematografiei mondiale unde erau exponate ca Harrison Ford, Marlon Brando, Frank Sinatra, Chaplin şi Antonio Banderas. Pentru că la un moment dat nu mai ieşea de acolo, m-am dus după el şi l-am întrebat de ce stă atât. Mi-a făcut semn să tac şi nu înţelegeam de ce. Apoi mi-a spus că a schimbat câteva impresii cu inegalabilul Steven Spielberg”, spune amuzată Monica.
Vali a avut parte de o mare surpriză la întoarcerea în ţară. Maşina pe care şi-a dorit-o atât de mult şi care urma să vină în România în octombrie era pregătită pentru livrare. “A doua zi după ce am sosit în Bucureşti, Monica mi-a propus să trecem pe la firma respectivă să vedem ce veşti mai sunt despre maşină. Nu mi-a venit să cred când am văzut că maşina era deja acolo şi gata s-o iau acasă. Monica mi-a făcut o surpriză incredibilă”, mărturiseşte Vali. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Replica lui Muşatescu
Camera de gazare
Perle militare
Test de inteligenţă
Românul şi nevoiaşul
Salbă de ghicitori cu răspuns
Nicoleta Drăgan s-a întâlnit cu Black Eyed Peas
Anunţ sistare apă caldă
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 8 august
Se caută o femeie serioasă
Concurs cu premii
Anunţ important
Ghicitoare
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Horoscop
Un doctor şi-a fugărit asistenţii şi pacienţii cu toporul
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă