Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15227
De la 07 Ianuarie 2003
122900876

Vanghelie a primit doua zile libere pentru a asista la nasterea copilului sau

  • 2 September 2015, 23:00
Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis miercuri cererea primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, de a parasi doua zile arestul la domiciliu, pentru a asista la nasterea fetitei sale, potrivit Agerpres.
Marian Vanghelie a solicitat judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti permisiunea de a merge joi si vineri la spital cu Oana Niculescu Mizil, pentru a asista la nasterea fetitei sale.
Vanghelie a declarat la iesire din sala de judecata ca este emotionat.
'In fiecare zi sunt emotionat. Am inceput sa gandesc altfel, dar sa si traiesc altfel, pentru ca viata te surprinde incontinuu. (...) Daca este nevoie schimb si pampers. Am capatat experienta, sunt pregatit pentru orice. Daca maine dimineata imi dau voie, merg impreuna cu Oana la spital. (...) O sa ramaneti surprinsi, o sa vedeti de acum incolo un alt Marian Vanghelie, mult mai complicat si mai inteligent', a spus el.
Intrebat de ce a cerut in instanta schimbarea locului unde sta in arest la domiciliu, Vanghelie a explicat ca RA-APPS a cerut evacuarea casei date de Regie soacrei sale, din cauza relatiei 'personale' pe care el o are cu premierul Victor Ponta.
'Dupa cum stiti, beneficiez de avantajul relatiei personale cu Victor Ponta si, datorita relatiei personale cu mine, el a cerut evacuarea de la RA-APPS, dupa 40 de ani, a soacrei mele. Deci, in baza relatiei interumane pe care o am cu acest individ, tot avem probleme', a mai spus Vanghelie.
Pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat dupa patru luni de arest preventiv, el fiind judecat in arest la domiciliu.
In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Mircea-Sorin Niculae (varul lui Vanghelie), Sorin Stefan Ciocan, Laura Ciocan, director SC Economat Sector 5 SRL, si omul de afaceri Marin Dumitru, toti sub control judiciar.
Potrivit DNA, in perioada 2006 - 2014, Marian Vanghelie, in calitate de primar al sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae si partial de Laura Ciocan, a solicitat si primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite in cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentand un 'comision' de 20% din incasari).
Aceste foloase au fost pretinse si primite de Vanghelie pentru atribuirea de catre Primaria sectorului 5 si serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achizitii publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar si pentru a dispune efectuarea platii lucrarilor aferente acestor contracte (valoarea totala fiind de aproximativ 738.019.000 de lei).
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Copii lui Ion
Horoscopul zilei de 3.09.2015
Reţeta zilei: Ghiveci de legume la borcan
Botoşani: Preotul Ioniţă i-a întors pe iacobineni în Evul Mediu
Ioan Rotundu
Să-i fie într-un ceas bun şi cu mult noroc, părinte protopop!
Ioan Rotundu
Naveta profesorilor - decontata de Ministerul Educatiei, nu de autoritatile
Prognoza meteo pentru joi si vineri
Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017
Deputatul Bogdan Diaconu l-a avertizat pe Nicolae Banicioiu, despre ilegalitatile comise de Octavian Bitu
finul ministrului sanatatii si director al Salii Polivalente - referat DNA
Victor Ponta s-a intalnit cu reprezentantii ExxonMobil si OMV Petrom pentru a discuta despre gazele din Marea Neagra
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog