Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12199
De la 07 Ianuarie 2003
104622534

Venit la Botoşani, MRU a ne-a spus că banii daţi de el ia luat înapoi Ponta

  • nici fraţii Ţurcanu n-au rămas nescărmănaţi
  • 29 March 2013, 23:00
Vinei, preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost prezent la Botoşani, unde a participat la o întâlnire cu membrii de partid ce a avut loc la Hotel Rapsodia.
Ungureanu a declarat că îşi are originea din zona judeţului Botoşani, mai exact din zona Podriga – Vlăsâneşti iar soţia sa provine din localitatea Corlăteni, unde are încă multe rude pe care le vizitează când timpul îi permite.
MRU a rămas surprins că drumul Tg. Frumos – Cotnari – Botoşani este în continuare nereabilitat. El a afirmat că atunci când era premier a alocat banii necesari modernizării drumului dar după preluarea puterii de către Victor Ponta, acesta a retras banii fără a-şi motiva decizia.
“Erau prinşi si bani pentru studiul de fezabilitate pentru drumul Botoşani – Cotnari - Tg. Frumos. Pentru toate aceste proiecte infrastructurale, esenţiale pentru un oraş cu pretenţii, şi pentru un judeţ important, toate aceste proiecte infrastructurale au fost trecut în marginea interesului guvernanţilor. Încercarea de a izola judeţul Botoşani, oraşul Botoşani, începe să capete contur. In optica Guvernului Ponta, nu Botoşanii contează. Contează în schimb judeţe conduse de baronii locali cei mai apropiaţi de PSD şi PNL“ – a explicat MRU.
În ce priveşte organizaţia botoşăneană, MRU o consideră una de bază pentru partid, având la conducerea sa un deputat din interior şi nu venit din afara partidului. Apoi, faptul că Cristian Roman a fost şi prefect de Botoşani este un alt avantaj al Forţei Civice de la Botoşani.
MRU n-a ratat prilejul de a-şi expune un punct propriu de vedere referitor la fraţii Mihai şi Florin Ţurcanu. El l-a acuzat pe Florin Ţurcanu de trafic de influenţă în plan politic pentru că şi-a propulsat fratele în funcţii înalte, cum a fost cea de preşedinte al AMSVSA, fără ca acesta să aibă expertiza necesară.
“Pentru actualul Guvern contează judeţele care sunt conduce de baronii locali cei mai apropiaţi de PSD şi de PNL, unii dintre ei. Nu spun aceasta fără adresă directă la situaţia creată de celebrul cuplu Ţurcanu-Ţurcanu, din care unul, din fericire, a fost scos de la conducerea ANSVSA. Nu mi-aş fi putut imagina vreodată că o clientelă politică poate fi atât de neobrăzată încât să nu aştepte nici măcar umbra serii şi la lumină să meargă către Bucureşti să îşi ceară drepturile pe seama implicării politice şi a traficului de influenţă. Lucrurile se aleg în timp“, crede Mihai Răzvan Ungureanu.
Un lucru este sigur. Afirmaţiile lui MRU nu vor avea nici un efect asupra omului politic Florin Ţurcanu, el fiind obişnuit să fie criticat, fără a se împiedica în drumul intereselor sale de criticile ce i se aduc. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Fel de-a încasa impozitele
Gastronomie: Pui cu roşii
Foarte mulţi politicieni cred că se poate interveni în justiţie
primul lucru e schimbarea mentalităţii politicului
Structura UE este fragilă, ne-o arată ceea ce s-a întâmplat în Cipru
Unii au început să spargă depozite. N-am sfaturi pentru cei cu peste 100.000 de euro
Scăderi ale producţiei la toate culturile, mai puţin la sfecla de zahăr
randamente la hectar printre cele mai mici din UE
Portariuc şi consilierii s-au pus bine cu reprezentanţii lui Dumnezeu
sărăcia trage la săraci iar bogăţia la biserici
Ţurcanu n-a ratat ocazia de-al pune la punct pe Portariuc
Comunicat de presă al CJ Botoşani: Ce-a discutat preşedintele Ţurcanu cu agricultorii
Botoşani: Un nou scandal la Spitalul judeţean
Ioan Rotundu
Neputincioasă, generala Mihaela Huncă ştie doar să facă adrese
14.000 de buletine de analize fictive
emise de medicii vizaţi în ancheta decontărilor de 500.000 euro
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă