Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29955
De la 07 Ianuarie 2003
84950419

Vicele din Flămânzi nu se teme de ameninţările liberale

  • „plec şi mâine dacă este nevoie!”
  • 2 March 2011, 23:00
Nici nu s-au văzut reprezentanţii Uniunii Social Liberale bine aşezaţi la masa cu bucate a politicii judeţene, că au şi început să agite tacâmurile, să zornăie vesela şi să anunţe, puşi pe căpătuială, că vor schimba, nici mai mult, nici mai puţin, toţi viceprimarii PDL din judeţ.
Victoria chinuită a uniunii în Consiliul Judeţean, cea prin care vicepreşedintele Cristian Achiţei, un profesionist al administraţiei locale, a fost înlocuit cu un neica nimeni fără nici o experienţă în domeniu, a dat apă la moară devoratorilor de pedelişti care, sub pretextul prevederilor înscrise în protocolul de colaborare dintre PDS şi PNL, încearcă acum să-şi pună în aplicare planurile mârşave de răzbunare.
Nu mai târziu de săptămâna aceasta, Verginel Gireadă, un politician minuscul şi fără nici o prestanţă, pe care numai norocul şi lipsa unui candidat cu adevărat redutabil l-a făcut să câştige, pentru a doua oară, scaunul de primar al comunei Mihai Eminescu, a început să turuie, din fotoliul de vicepreşedinte al celui mai labil cabinet al PNL Botoşani din istoria judeţului, că, până la sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie, vor fi înlocuiţi din funcţiile pe care le deţin în prezent viceprimarii din mai multe localităţi, printre care şi cei din Flămânzi, Băluşeni, Copălău şi Frumuşica.
Uitând de zilele în care plângea cu vorbe la urechile tuturor celor care-şi făceau timp să-l asculte, tânguindu-se, nu de prostul management, ci de imposibilitatea achitării datoriilor pe care primăria comunei Mihai Eminescu o avea către furnizorii de curent electric şi de alte servicii, actualul vicepreşedinte liberal, Gireadă pe numele lui, susţine că în curând „flămânzenii vor avea un viceprimar PNL”.
La fel şi cei de la Băluşeni şi din celelalte localităţi menţionate. Departe ce a se panica, viceprimarii îşi văd de treabă mai departe. „Dacă se va ajunge la o asemenea situaţie, n-am să aştept să fiu demis. Îmi voi anunţa singur, şi mâine dacă va fi nevoie, retragerea din funcţia de viceprimar, pentru că nu stau în drum. Aş vrea totuşi să ştiu că în locul meu va veni cineva implicat, cel puţin la fel ca mine, în viaţa locuitorilor din Flămânzi. O persoană care să facă cu adevărat echipă cu primarul Constantin Pitorac, care să colaboreze cu toţi factorii locali pentru binele şi progresul localităţii, şi nu cineva care să distrugă realizările noastre de până acum doar pentru că este în altă barcă politică”, a afirmat Dan Oloeriu, viceprimarul oraşului Flămânzi.
Nici Constantin Pitorac, primarul oraşului Flămânzi, nu crede că jocurile politice vor lua o asemenea întorsătură. „Vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Oricum, la Flămânzi există un consiliu local raţional şi, chiar ţinând cont de atitudinea oarecum ostilă a unor consilieri locali, sunt puţine şanse să se întâmple aşa cum vor cei de la PNL”, a afirmat primul gospodar al localităţii. (BPF)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Băsescu în Kuweit
Horoscop
Caricatura zilei: Scăpat de faliment
Forte speciale americane au debarcat in Libia
unde ii antreneaza pe rebelii anti-Gaddafi
Gripa insistă asupra botoşănenilor
Mihai Aroşoaie vrea să facă treabă
„Mincinosul” vine sâmbătă la Teatrul Mihai Eminescu
Ţâbuleac vrea să lăsăm în pace capra vecinului
ar consilierul judeţean Ioan Diaconu nu crede până nu vede
PSD Botosani in colaborare cu PES Activists Romania anunta proiectul: Academia Social Democrata!
Autocar blindat cu ţigări descoperit în P.T.F. Stânca
Dosar penal pentru contrabandă de ţigări
Rusia manipulează sondaje la Chişinău
Televiziunea publică din România cutie de rezonanţă a Rusiei
Consilier superior al ANAF şi avocat din Baroul Bucureşti, arestaţi pentru 29 de zile
Rnfiinţarea Biroului pentru confiscarea averilor rezultate din corupţie şi crimă organizată
Dmitri Medvedev l-a decorat pe Mihail Gorbaciov
care a împlinit 80 de ani
Libienii vor muri cu miile dacă Statele Unite sau NATO vor intra în Libia
Bărbat, împuşcat în cap de un poliţist după ce a fost prins furând dintr-o dubă
Şeful ANAF îşi apără onoarea cu procese
Nastase vrea să dea jos guvernul scoţânbd oamenii în stradă
Întrunire a Consiliului elevilor la Botoşani
Inspectorii IŞJ s-au consolat că nu vor primi lefuri majorate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă