Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9859
De la 07 Ianuarie 2003
122869926

Victor Ponta a bătut palma cu Mona Pivniceru pentru Justiţie

  • 17 August 2012, 23:00
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Slatina, raspunzand unei intrebari, ca Mona Pivniceru i-a spus ca nu renunta la postul de ministru al Justitiei si nu isi retrage demisia din CSM, el precizand ca, in aceste conditii, nu isi retrage propunerea privind numirea acesteia la Ministerul Justitiei, transmite Mediafax.
Intrebat daca a discutat cu Mona Pivniceru, premierul a raspuns: "Da, am discutat si mi-a zpsus ca nu renunta la postul de ministru (n.r. - al Justitiei), si nici nu isi retrage demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, astfel incat nici eu nu-mi retrag propunerea de ministru". Postul RTV a publicat, joi, mai multe imagini cu judecatoarea Mona Pivniceru care intra in masina lui Andrei Nastase, fiul cel mare al lui Adrian Nastase, fostul premier fiind incarcerat la Penitenciarul Jilava, dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii.
Contactata de RTV, Mona Pivniceru a sustinut ca a fost luata de acasa de Mariana Alexandrescu, consilier pe probleme juridice al lui Adrian Nastase, si ca nu stia a cui este masina. Ea a precizat ca "mediteaza" sa renunte la nominalizarea pentru functia de ministru al Justitiei deoarece se simte "hartuita".
Judecatoarea a afirmat ca nu stie cine se afla la volanul masinii. "Eu stiu cine era sofer? Era dansa care se ducea spre casa si m-a luat si pe mine. Era un sofer la masina, nu stiu cine, nu am facut cunostinta cu el", a spus ea.
Intrebata daca renunta la nominalizarea pentru functia de ministru al Justitiei, ea a precizat: "Am declarat ca am sa meditez, daca cineva, fara sa faca un pas decisiv, e hartuit in acest moment".
Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, de ziaristi, cum comenteaza imaginile cu Mona Pivniceru urcandu-se in masina lui Andrei Nastase, raspunzand: "Cum i s-a scos imediat un mic dosarel, o poza, taman cand trebuia sa fie in Guvernul USL!".
Judecatorul Mona Pivniceru a declarat joi pentru Agerpres ca nu ia in calcul varianta renuntarii la functia de ministru al Justitiei deoarece "nu toata lumea este santajabila".
"Eu nu iau in calcul aceasta varianta (n.r. a renuntarii la mandatul propus pentru functia de ministru al Justitiei) pentru ca nu toti suntem santajabili. Faptul ca cineva m-a fotografiat iesind din blocul in care locuiesc si intrand in alt bloc, urcandu-ma intr-o masina care nu am stiu a cui este, nu gasesc ca este un lucru incriminant", a punctat Mona Pivniceru.
Pivniceru a spus ca ramane candidat pentru functia de ministru al justitiei.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Reacţia babei salvată de la viol
Cum a fost otrăvit covorul roşu pe care va călca Angela Merkel
Petru Bogatu:
Finlanda se pregăteşte de o dezintegrare a zonei euro
Peste 30 de mineri au fost ucişi, după ce poliţia a deschis focul împotriva greviştilor
BCE va supraveghea in mod direct marile bănci europene
Mariana Alexandrescu sare în apărarea Monei Pivniceru
Sistare apă caldă
Modern Calor Botoşani – Comunicat de presă
Jandarmii le-au dat lecţii de vigilenţă poliţiştilor locali
Reparaţiile capitale ce se impun pe strada Primăverii amânate
Ţurcanu vrea lapte gras, băut de elevi cu paiul
Lenea şi incompetenţa domină Primăria Botoşani
fapt recunoscut cu nonşalanţă de proaspătul viceprimar Cosmin Andrei
Botoşani: Tomograful Spitalului Judeţean a intrat în conservare
Şef la CAS va ajunge un protejat al primarului Portariuc
Românii din Spania au probleme cu sănătatea
botoşănenii nu fac excepţie
Botoşani: Consilierii judeţeni au amanetat cabinetele medicilor de familie
dacă Nova Apaserv nu-şi va plăti datoriile, medicii rămân fără cabinete
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog