Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18705
De la 07 Ianuarie 2003
122878772

Victor Ponta si-a invitat ministrii din guvernele pe care le-a condus la o intalnire in Brasov

  • 21 February 2017, 23:00
Victor Ponta i-a invitat pe cei care au fost ministri in guvernele pe care le-a condus la o intalnire in Brasov, la finalul lunii februarie, au declarat pentru HotNews.ro surse din PSD. Intalnirea ar urma sa aiba loc la un hotel. Reamintim ca relatiile dintre Ponta si Dragnea sunt extrem de reci. De asemenea, intre Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au aparut primele fisuri. Victor Ponta a lansat luni seara un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu.
UDPATE Ora 9.58: Victor Ponta a explicat pentru HotNews.ro ca intalnirea marcheaza un an de la infiintarea fundatiei Black Sea Regional Project, condusa de el, si ca intalnirea s-ar fi amanat pentru luna martie, deoarece sambata Ponta e plecat din tara.
Fostul premier Victor Ponta a declarat la Romania TV ca PSD si guvernul au gresit pe mai multe planuri cu OUG 13. In opinia sa, prima mare greseala este de asumare, "faptul ca au dat-o pe Iordache, ca el a facut-o singur, ca ei nu stiau, e o prostie pe care nu o cred nici votantii PSD, nici eu". Ponta crede ca Dragnea-Tariceanu-Grindeanu trebuiau sa iasa public si sa isi asume proiectul.
Ponta a mai declarat ca i-a spus lui Sorin Grindeanu ca are "o mare problema", in conditiile in care un avion care este condus de mai multi piloti are toate sansele sa se prabuseasca rapid deoarece fiecare se bate pentru "mansa", facand astfel referire la liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Klaus Iohannis si primul-ministru, potrivit News.ro.
Intrebat daca el l-ar fi pus premier pe Sorin Grindeanu, Victor Ponta a spus ca "ar mai fi asteptat un pic". "Dintre ministrii Guvernului, l-as mai fi lasat un pic. Eu nu cred ca a venit Grindeanu la domnul Dragnea si a zis: 'sefu, puneti-ma pe mine'", a completat social-democratul. Ponta a sustinut ca Sorin Grindeanu are "o mare problema", deoarece un avion nu poate fi condus de mai multi piloti pentru ca fiecare se bate pentru mansa.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Fost decan al Facultatii de Farmacie de la Universitatea Ovidius, condamnat la 8 ani si 8 luni de inchisoare
Victor Ponta, critici la adresa lui Dragnea si Grindeanu:
PSD si Guvernul au gresit cu OUG 13/ Guvernul actual nu mai poate castiga increderea oamenilor/ Nu l-as fi numit pe Grindeanu premier/ Un avion nu poate fi condus de doi piloti
Cresteri salariale mai mari in 2017 in firmele private decat se estima initial.
In retail, salariile ar putea creste cu 5.6% (HR Barometru 2017)
Ce inseamna sa protestezi ca un roman?
Washington Post: Creativitatea romaneasca marcheaza marile proteste anticoruptie
Europarlamentar german, indeamna la transparenta privind apararea comuna:
UE cheltuieste 200 miliarde euro pentru aparare, dar cu rezultate dezastruoase. Cheltuim de doua ori mai mult decat Rusia si avem mai multi soldati decat SUA
Melescanu, la DNA pentru audieri in privinta adoptarii Ordonantei 13:
Din punctul meu de vedere am respectat toate prevederile legale
Bancul zilei: Căruţaşulş intrigat
Horoscopul zilei de 2202.2017
Vorona: Cum a luat fiinţă un „grup criminal organizat”
Ioan Rotundu
Obiecte muzeale și mărturii despre Mugur Călinescu
Păgubiți de foc
Vorona – vatră a educaţiei şi culturii
Delegație ucraineană, în vizită la CJ Botoșani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog