Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22751
De la 07 Ianuarie 2003
122908400

Victor Ponta va primi toţi oaspeţii externi la Ministerul Apărării

  • de teama că discuţiile cu aceştia să nu fie interceptate
  • 24 April 2014, 23:00
Premierul Victor Ponta a declarat joi, la postul public de radio, ca va primi toti oaspetii externi care vor vizita Romania la biroul sau din Ministerul Apararii Nationale, pentru a fi siguri ca discutiile cu acestia nu vor fi interceptate. Seful Executivului a fost intrebat, la Radio Romania Actualitati, daca si-a inceput lucrul la noul birou din Ministerul Apararii.
"Nici nu am fost acolo", a raspuns acesta, subliniind insa ca "dupa 25 mai" va primi "in mod sigur" la Ministerul Apararii prim ministrii care vor vizita Romania.
"Este un loc in care acesti inalti oaspeti trebuie sa fie sigur ca ceea ce vorbim nu citesc prin presa", si-a argumentat el pozitia.
Presedintele Traian Basescu califica miercuri drept "o mare minciuna" motivul invocat de prim ministru pentru a-si muta biroul la MApN, deoarece "nu a fost ascultat biroul primului-ministru".
"Era ascultat infractorul Duicu, care a vorbit din biroul primului-ministru. Asta este cu totul altceva", a comentat şeful statului, citat de Mediafax.
Victor Ponta a anuntat luni seara, la Romania TV, in urma scandalului Adrian Duicu, ca si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara.
"De astazi de dimineata incepand, mi-am mutat biroul. L-am rugat pe dl Dusa, am un birou la Ministerul Apararii", a anuntat seful Executivului.
Referatul procurorilor DNA in dosarul de coruptie al sefului CJ Mehendinti, Adrian Duicu, arata ca acesta si-a folosit calitatea influenta pentru a determina o promovare in centrala Ministerului Afacerilor de Interne pentru Stefan Constantin Ponea, seful Politiei Mehedinti. Procurorii arata in referatul consultat de HotNews.ro ca Adrian Duicu a mers in iunie 2013 la Guvern pentru a rezolva problema lui Ponea.
"Aici, de la cabinetul prim-ministrului, l-a sunat pe Ponea, transmitandu-i ca la premier se afla ministrul afacerilor interne. Apoi, Duicu i-a transmis lui Ponea un SMS, transmitandu-i ca prim-ministrul l-a chemat pe Toba Petre (seful Politiei Romane - n.red) la Guvern. La solicitarea primului ministru, Toba s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu Duicu care i-a solicitat mentinerea temporara a lui Ponea in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord", se arata in referatul DNA.
Victor Ponta sustine insa ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca totul a fost o inscenare.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Borş călugăresc
Bancul zilei: Sinceritate în amor
Horoscopul zilei
Ce ascunde, totuşi, întâlnirea cordială dintre Băsescu şi Filat?
Dosarul Loteria I: George Copos a izbucnit în plâns la tribunal
Victor Ponta: Indiferent de cât de rău se va deteriora situaţia din Ucraina sau Europa
avem bani pentru pensii şi salarii
Sila, dispreţul şi frica
Vicepreşedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, urmărit penal de DNA pentru luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani
prejudiciul - 8,6 milioane euro
„Vino să iei cadavrul de-aici că a început să pută”
Cum s-a derulat afacerea Puiul electoral de Damboviţa
Efective sporite de jandarmi la Zilele Orașului
,,Caravana lu` Axinte”, vine la Botoșani
Botoşani: Oamenii au ieșit în stradă, sătui de abuzurile Nova Apaserv
Lucia Olaru Nenati a primit titlul de cetățean de onoare
Omul de afaceri dorohoian Mihai Anitulesei condamnat la închisoare
Programul festivităţilor dedicate Zilelor municipiului Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog