Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18835
De la 07 Ianuarie 2003
122904484

Visuri în roşu, alb şi negru

  • 25 October 2007, 23:00
Dansul isi continua magia la Pro Tv. Vineri seara visurile celor 8 perechi vor fi colorate in alb, rosu si negru, la fel ca si ringul, orchestra, juriul si publicul. Stefan Banica Jr. va canta imbracat in aceleasi culori “Bona sera Senorita”, baletul coordonat de Edi Stancu va cuceri telespectatorii cu un dans contemporan revolutionar, iar baletul de copii va incerca sa le dea replica tot in pasi de dans. Emotiile insa vor depasi granitele culorilor, pentru ca una dintre perechile condamnate la duel va parasi competitia in ciuda sperantei, muncii si a lacrimilor de tristete care au curs toata saptamana. Oana Nistor si Vasile Roibu, impreuna cu coregrafa lor, Andra, au suferit cumplit doua zile dupa aflarea verdictului: “Mi-a parut foarte rau ca am picat la duel din prima editie, pentru ca am muncit foarte mult. Am suferit pentru Vasile care este un om atat de bun si puternic. Insa, ne-am redresat dupa o zi de discutii si lacrimi si ne-am propus sa luptam cu toate fortele, pana la ultima picatura de energie pentru a castiga votul si respectul telespectatorilor. Important este sa fim cu fruntea sus indiferent de verdict. Si oricum, i-am promis lui Vasile ca o sa fiu alaturi de el pana isi va vedea visul implinit.”, a povestit Oana Nistor cu cateva zile inainte de marea infruntare de pe ringul de la “Dansez pentru tine”. Oana si Vasile lupta pentru socrul lui Vasile pe care el il iubeste ca pe un tata si caruia vrea sa-I ofere remediul pentru boala pe care o are de 30 de ani, ulcer varicos. Cu toate ca sanatatea subreda si durerile nu-i permit sa faca efort si sa stea in picioare, socrul lui Vasile munceste ca sa-si intretina familia si risca daca nu primeste tratament si nu face o interventie chirurgicala sa-si piarda ambele picioare. Telespectatorii care vor sa contribuie la implinirea visului lui Vasile pot suna la telefonul 0900760601 sau pot trimite SMS la 1776 cu textul Oana sau Vasile.
Mihai de la Trei Sud-Est danseaza cu Claudia Furpass pentru a-i asigura micutei Sarah in varsta de 3 anisori un viitor sigur in cazul in care mama ei va muri. Claudia si-a dorit foarte mult un copil, iar micuta Sarah a venit pe lume ca o minune, atunci cand mama ei se astepta mai putin. Insa, toate tratamentele hormonale pe care ea le-a facut pentru a ramane insarcinata au dus-o pe Claudia la un diagnostic infricosator: cancer. Dupa o interventie chirurgicala grea si tratamente puternice, Claudia a invins lupta cu cancerul, insa nu a castigat si razboiul, boala putand recidiva oricand. De teama ca ar putea sa moara, iar Sarah sa ramana singura pe lume si fara sprijin, Claudia a decis sa lupte in pasi de dans pentru a-I asigura fetitei ei un viitor. Chiar daca efortul pe care il face este urias, Claudia reuseste sa invinga oboseala, durerile si efectele tratamentelor si sa repete 5 ore pe zi pentru a iesi din duelul la care a fost condamnata. Telespectatorii Pro Tv o pot ajuta sa lupte in continuare pentru visul ei sunanad la 0900760602 sau trimitand SMS la 1776 cu textul Claudia sau Mihai. Mihai este foarte implicat in visul Claudiei, mai ales ca si el are o fetita de aceeasi varsta cu fetita Claudiei pe care intamplator o chema tot Sara: “Imi doresc sa telespectatorii sa fie alaturi de noi si lupt in fiecare minut pentru visul Claudiei, pentru ca si eu sunt parintele unei fetite si stiu cat de important este un copil in viata oricui. O inteleg pe Claudia si ma bucur ca ii pot fi alaturi in drumul ei pentru implinirea acestui vis nobil.”, a declarat Mihai inainte de duelul al carui verdict il pot da doar telespectatorii Pro Tv prin votul lor. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sufocaţi din cauza lipsei de spaţiu
Punct ochit, punct lovit pentru primarul Câşlaru
Ţărănistul Miluţ revine la Flămânzi, să ridice primul spitalul privat
Iniţiativă lăudabilă a Primăriei Prăjeni
Averea poliţistului Muraraşu are miros de votcă
Muraraşu nu s-a supus controlului averiicomandantul IJP a înmormântat întreaga afacerelt.col. Calimandruc rezistă unor presiuni fansastice
Horoscop
Interviu pentru angajare
Program TELE'M Botoşani, vineri, 26 octombrie
Ocazie de a te rostui cu o vilă
Penegiştii au trecut la primele destituiri
Primarul Flutur vrea să preia din experienţa canadienilor în îngrijirea bătrânilor
Guraliuc nu găseşte echitatea repartizării banilor pentru spitale
Consilierul Guraliuc resimte cu dezamăgire vremurile de altă dată
Primarul Flutur pune în mişcare şefii de servicii
Penegiştii creionează un lanţ vicios
Ziua Armatei la Botoşani
Prefectura şi Consiliul Judeţean îşi dau mâna în problema Apa Grup
Bătrână înşelată de 1000 lei
Şi-a încercat norocul trecând ilegal graniţa
AJOFM va suporta integral cheltuielile pentru ocuparea temporară
Muncitorii din Botoşani preferă angajatorii din alte judeţe
Botoşănenii se plâng că nu au primit taloanele pentru Marea analiză
Inspectorii OJPC diminuează controalele în judeţ
Proiectul de compostare a deşeurilor verzi va continua cu activităţi practice
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog