Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3016
De la 07 Ianuarie 2003
122888665

„Vitejia” premierului Moş Teacă şi dictatura sindicatelor

  • Ioan Rotundu
  • 24 April 2023, 21:56
Urmând ca în curând să se pricopsească cu o gaură neagră în bugetul ţării de vreo 20 miliarde lei, premierul şi totodată preşedintele PNL Neculai Ciucă a anunţat zilele trecute o serie de măsuri austere printre care îngheţarea salariilor la bugetari, blocarea posturilor vacante şi interzicerea cumulării salariului cu pensia.
Imediat liderii de sindicat, adevăraţi nemuritori în funcţie, precum Bogdan Hosu, Dumitru Cosmin, Marius Nistor etc. au ieşit furioşi la declaraţii ameninţătoare cu greve generale pentru că prin măsurile anunţate Guvernul vrea să nenorocească ţara, adică pe cei care lucrează la stat.
După discuţiile de astăzi, 24 aprilie a.c. dintre liderii de sindicat şi premierul Ciucă, viteazul general s-a făcut arici în faţa liderilor de sindicat, a băgat capul între umeri şi a renunţat la toate măsurile de austeritate anunţate.
Moş Teacă n-a ajuns general, doar stelele de căpitan le-a obţinut, dar când a fost trimis să lupte cu epizootia, cu apele Dâmboviţei ieşite dintre maluri, vajnicul militar n-a dat un pas înapoi în faţa duşmanului invizibil şi a raportat cu mândrie superiorilor că şi-a îndeplinit cu succes misiunea.
Marele general, cu o pensie şi mai mare şi cu leafă de premieri, când a fost în situaţia să lupte cu liderii de sindicat a demonstrat o laşitate care ar trebui, dacă am avea un comandant de Armată cu „sânge în instalaţie” să-l facă soldat.
Dar preşedintele Klaus Iohannis este din aceeaşi plămădeală vitejească precum premierul Moş Teacă, aşa că gaura neagră va fi din nou acoperită pe spinarea muncii celor din sistemul privat. De frica alegerilor de anul viitor, aceşti impostori cu grad de general, profesor sau statut de analfabet funcţional ce l-a proiectat parlamentar tremură la fiecare pumn dat în masă de către un lider de sindicat.
În România, de la Băsescu încoace, ţara este condusă de către liderii de sindicat. Băsescu nu le-a permis să-i bată cu pumnul în masă şi nici n-a stat la taclale cu ei. Băsescu i-a căutat la avere, la afacerile bănoase pe banii publici şi i-a liniştit.
Iohannis, care în primul mandat prezidenţial poza în câinele de pază al democraţiei şi se lupta nemilos cu „ciuma roşie” emanată de PSD, în al doilea mandat şi-a dat pe faţă arama de impostor.
A trebuit s-o fugărim din ţară pe Koveşi ca să descoperim că de fapt ea aresta hoţii şi tâlharii din cele mai înalte cercuri ale puterii şi nu aresta persoane nevinovate cum o acuzau impostorii pe care noi i-am crezut.
Avem nevoie de 2 Koveşi ca să se poată stârpi hoţia din ţară, pentru a destructura bandele de tâlhari aflate în Parlament şi Guvern. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 24 – 30.04.2023
Bancul săptămânii: Tehnică auto românească
Ce stă în spatele găurii negre apărută în bugetul ţării
Ioan Rotundu
Religia şi creşterea bullying –ul şcolar
Ioan Rotundu
Primăria Mihai Eminescu - Informare
Solicitare oferta de pret cumparare teren
În luptă cu "gaura neagră"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog