Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9514
De la 07 Ianuarie 2003
122581453

Voluntariat cultural şi la Botoşani

  • 1 September 2013, 23:00
La sfarsitul lunii august, reprezentantii Asociatiei culturale Vis de Artist au fost implicati in mai multe manifestari organizate pe plan local. Dupa ce au fost voluntari pentru cultura la proiectia de gala a filmului ”Sunt o baba comunista” difuzat la Cinematograful ”Unirea” pe 30 august, de Ziua Limbii Romane au participat cu un microrecital la Simpozionul international ”Limba ca proces de comunicare intre oameni”, organizat de Uniunea ”Vatra Romaneasca” si Primaria Municipiului Botosani la Muzeul Judetean. Sambata si duminica, membrii si voluntarii Vis de Artist au prezentat diferite programe muzicale la SummerFest, atat pe scena mica, cat si pe scena mare.
De asemenea, in ultima zi de festival, in timpul concertului simfonic sustinut de orchestra Filarmonicii Botosani, au fost proiectate materialele realizate de reprezentantii acestui ONG despre personalitatile muzicale botosanene, acesta fiind unul din rezultatele proiectului Intalnirea de astazi: Ziua Europeana a Muzicii, derulat cu sprijinul Primariei Botosani.
In realizarea acestor actiuni, coordonate de prof. Catalina Constantinovici si muzeograf Daniel Ciucalau, s-au implicat elevi, liceeni si studenti din Botosani, Iasi, Bucuresti, Vatra Dornei, Dorohoi, Saveni, Vorona, Cotusca, Bucecea, Vlasinesti, Durnesti: Georgiana Jascanu, Diana Leonte, Marina Barnea, Cosmin Mariciuc, Alexandra Mihalache, Samuel Pascariu-Galiano, Anastasia Lipovanu, Adelina Turliuc, Diana Mihalache, Ana Maria Gibu, Daniel Craciun, Adina Paduraru, Adelina Bonceag, Andra Mazare, Andreea Borosac, Marius Danalache, Roxana Iordache Lostun, Marilena Alecu, Sergiu Lavric. (
Corespondenţă)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Darurile lui Dumnezeu către Adam şi Eva
ANSVSA: România poate relua exporturile de carne de porc către China
Kelemen Hunor ii propune premierului o relaxare fiscală pentru 2014
O substanţă chimică misterioasă apărută pe plajele Marii Negre bulgăreşti
Victor Ponta grăbeşte adoptarea legii referendumului
Ponta va vota împotriva proiectului Roşia Montana
Nu mai alergaţi după diplome, nu vă folosesc la nimic. Însuşiţi-vă noţiunile
Lista modificărilor de preţuri valabile de la 1 septembrie
ce scumpiri aduce toamna în portofelele românilor
Ipocrizie şi duplicitate la liderii USL
Ioan Rotundu
Ministrul pitic s-a tâmpit
Ioan Rotundu
Botoşani: Panarama numită Summer Fest s-a încheiat
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog