Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12343
De la 07 Ianuarie 2003
122872410
Zgonea către Cernea, în plen:

Aveţi vreun protest legat de cămăşi? Noi le purtam. Dumneavoastră, nu

  • 3 December 2013, 23:00
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a tinut sa ii atraga atentia, marti, deputatului independent Remus Cernea ca nu poarta camasa, in timpul dezbaterilor din plenul reunit pe tema bugetului de stat, in momentul in care acesta a dorit sa vorbeasca de la tribuna Parlamentului, relateaza Mediafax.
Deputatul Remus Cernea a solicitat sa ia cuvantul de la tribuna plenului reunit, pe procedura, Valeriu Zgonea refuzand initial sa ii acorde dreptul de interventie la microfon, pe motiv ca se intrerupe procedura de vot.
Zgonea a inceput un comentariu, de la tribuna Parlamentului, cu referire la faptul ca deputatul nu poarta camasa, ci doar o bluza si sacou.
"Aveti vreun protest legat de camasi? Noi le purtam. Dumneavoastra, nu. Nu aveti resurse financiare pentru camasi, ca am vazut ca va place la televizor?", l-a intrebat presedintele Camerei Deputatilor pe Remus Cernea.
Zgonea i-a acordat cuvantul acestuia, dupa intreruperea procesului de vot: "Aveti cuvantul, domnule deputat. Nu este frumos sa ii dati si domnului deputat o camasa?", s-a adresat Zgonea salii.
"Am urmarit dezbaterile cu mare interes. Nu aveti cum sa numarati cu asemenea viteza numarul de voturi pro", a spus Remus Cernea de la tribuna.
El a fost intrerupt imediat de Zgonea: "Multumesc, domnule deputat. Procedura dumneavoastra nu a fost identificata in regulament. Aveti interviurile afara, pe hol", a adaugat presedintele Camerei.
"Dansul e in program astazi, ii plac lucrurile acestea. A fost ales in Parlament sa faca circ. Domnul Madalin Voicu are decenta sa nu vina la microfon pentru ca nu are camasa, pe cand celalalt coleg al nostru e platit din banii nostri si are decenta sa vina fara camasa. Asta e respectul pe care il are. Lipseste in plen, dar da interviuri afara", a comentat presedintele Camerei.
Remus Cernea a solicitat drept la replica, dupa aceste comentarii, Valeriu Zgonea raspunzandu-i ca nu i-a pronuntat numele si ca nu ii va acorda dreptul la replica. "Nu aveti ( dreptul la replica, n.r.), ca nu v-am pronuntat numele. Asa faceti cand vorbiti acasa la dumneavoastra. Va rog frumos sa luati loc in banca, daca nu, chem chestorii sa va evacueze. Va rog frumos, nu facem circ in Parlamentul Romaniei, va place circul, in afara Parlamentului", a mai spus Valeriu Zgonea.
Valeriu Zgonea si Remus Cernea au mai avut si in trecut schimburi de replici privind tinuta la Parlament.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Aşteptările Alinuţei
Gastronomie: Paella cu carne de pui şi porc
DJTS – Comunicat de presă
Cumpărături şi spectacol în mall de Noaptea reducerilor
Muzeul judeţean Botoşani – Comunicat de presă
Nira le-a dat de urmă contrabandiştilor de la Bădiuţi
Armatele române de pe cele două maluri ale Prutului continuă procesul de integrare
două acorduri militare importante au fost semnate la Bucureşti
Jandarmeria, noua Securitate a guvernului Ponta?!
Am primit bastoane peste cap si gât, de mi-a dat sângele pe nas.” Bătrâne cu icoane în mână, călcate în picioare de jandarmi!
Cerem permise de conducere "separat" pentru şoferii profesionişti şi amatori
Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comerţ liber din istorie
Dezbaterile pe bugetul 2014 au o ţintă falsă. ABC-ul construcţiei unui buget
Ministrul Radu Stroe l-a schimbat din funcţie pe şeful Direcţiei Generale Anticorupţie
Codrut Sereş a fost condamnat la şase ani de închisoare, pentru trădare
Zsolt Nagy - cinci ani de închisoare
Botoşani: Primarul Portariuc şi-a făcut lecţiile pentru Crăciun şi Revelion
Schimbarea lui Cosmin Andrei, o măsură necesară
Ioan Rotundu
Organizaţia Salvaţi copiii şi Uvertura Mall
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog