Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1754
De la 07 Ianuarie 2003
123125325
pnl

ampanie electorală mizerabilă la Truşeşti

  • Ioan Rotundu
  • 25 August 2020, 12:51
Actuala campanie electorală a alegerilor locale se anunţă a fi una în care educaţia, cultura personală, buna cuviinţă şi creştere de acasă nu sunt instrumente ale candidaţilor de convingere a alegătorilor că unul este mai valoros pentru comunitate faţă de celălalt.
Lupta politică s-a degradat ca o consecinţă a distrugerii valorilor etice şi morale ale poporului nostru de către succesiunea guvernărilor PSD şi mai ales a liderilor acestui partid pornind cu Adrian Năstase, trecând pe la Victor Ponta, Liviu Dragnea şi acum analfabetul funcţional Marcel Ciolacu. Incapabili să se lupte cu proiecte viabile, socialiştii au recurs la minciună, mistificarea adevărului, manipulare publică şi mai ales la pomeni electorale făcute din banii publici în dauna dezvoltării ţării, în dauna bunei credinţe a celor care muncesc în sistemul privat şi alimentează bugetul ţării cu banii pe care socialiştii i-a risipit şi continuă să-i risipească.
Starea de fapt creată la nivel naţional este aplicată cui succes de către socialişti şi în plan local. Şi-au depus candidatura o puzderie de impostori care râvnesc la funcţia de primar, dar mai ales de consilier local, funcţii ce le poate aduce prosperitate personală fără a se epuiza muncind intelectual sau fizic.
Această turmă de analfabeţi funcţionali, rurală sau urbană, a găsit de cuviinţă să se facă remarcată în faţa alegătorilor prin a denigra persoana pe care o crede că-i poate bloca drumul spre stupul cu miere. Un astfel de caz se consumă în aceste zile la Truşeşti, unde tractoristul Liviu Coteaţă, ajuns viceprimar socialist prin fraudă morală, l-a declarat „prostul satului Buhăceni” pe profesorul Cristian Antochi.
„Prostul satului” este candidatul PNL la funcţia de consilier şi este consătean cu Coteaţă, ambii locuind în satul Buhăceni. Dar „prostul satului” este absolventul a două facultăţi: istorie şi ştiinţe juridice. „Prostul satului” este profesor titular la catedra de istorie de la Şcoala Gimnazială Hlipiceni. I s-ar fi cuvenit o catedră la Truşeşti dar n-a încăput de protejaţii PSD-ului.
Citeaţă, absolvent al unei forme de învăţământ liceal agricol, a fost învăţat să conducă tractorul de către consăteanul său Ioan Plăcintaru. Acum îl ponegreşte şi pe Plăcintaru pentru că acesta n-a acceptat să facă parte din gaşca socialistă.
Declarându-l pe profesorul Antochi „prostul satului” Coteaţă speră ca primarul actual, socialistul Grişa Ailenei, să câştige alegerile iar el, Coteaţă, să rămână viceprimar. Bună socoteală, proastă croială+ pentru că locuitorii comunei Truşeşti s-au cam lămurit cu socialiştii. Timp de 4 ani, cuplul Ailenei primar – Coteaţă viceprimar a tot dat din gură, nu şi din mână. La Truşeşti ceasul schimbării a fost întors şi este aşteptat să sune!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Cinism în stil românesc … la radio
Horoscopul săptămânii 24 – 30.08.2020
Jocuri politice mizerabile socialisto-liberale la Dorohoi
Ioan Rotundu
Mileanca vrea să se elibereze de sub dictatura socialiştilor
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Ticăloşia prim-procurorului Chihaia stopată la Curtea de Apel Suceava
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 21.08.2020
Liberalul Costinel Ciubotaru candidează la Suliţa pentru al 5-lea mandat de primar
Ioan Rotundu
TeleM Botoșani: Dosarul zilei cu primarul Flutur 26 august 2020
Ioan Rotundu
Mulţumire adresată fanilor emisiunilor mele
Ioan Rotundu
Limbajul de „salon PSD” al baronului primar Relu Târzioru
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog