Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22370
De la 07 Ianuarie 2003
120846836

săptămânii 12 – 18.06.2023

  • 4 June 2023, 20:48
Berbec Menținerea unei discipline mentale și fizice, constructivă, este cheia reușitei. În timp ce unele schimburi de idei sau informații pot fi utile, oferindu-ți șansa să-ți evidențiezi aptitudinile într-un anume fel, altele pot să genereze o anumită confuzie sau dezinformare. Evită luarea unor decizii importante în materie de negocieri, acorduri sau chestiuni relaționale. Luna Nouă din Gemeni de duminică te îndeamnă să dai curs unor cercetări sau studii atât timp cât ești sigur de calitatea informațiilor sau a persoanelor pe care mizezi. Nu permite incertitudinilor să fie mai mari decât visele tale.

Taur
Un proiect în care ai investit până acum cu mult entuziasm sau dedicare ridică unele semne de întrebare în privința durabilității sale sau poate o relație de prietenie pe care mizai ia o întorsătură diferită. Deși te simți susținut de familie sau de cineva apropiat, poți fi ușor confuz în privința unor lucruri. Sectorul resurselor, al veniturilor zilnice, dar și al valorii de sine este gazda Lunii Noi din Gemeni de duminică care îți oferă instrumentele necesare pentru a îmbunătăți sau concretiza ceva anume atât timp cât ești sigur de obiectivele tale. Fii realist în privința resurselor de care dispui sau care ți se oferă.

Gemeni
A gestiona înțelept o situație anume care vine cu unele sarcini sau responsabilități la pachet va fi extrem de important. Sfaturile sau încurajarea cuiva te pot mobiliza ajutându-te să vezi binele într-o situație, însă nu va înlătura complet unele incertitudini. Vitalitatea ta nu va fi la cote maxime, deci asigură-te că folosești corect resursele de energie de care dispui. Luna Nouă din semnul tău de duminică poate reprezenta un nou început, o nouă cale de dezvoltare, o modificare a unei direcții socio-profesionale, însă va trebui să fii sigur că obiectivele tale sunt potrivite și realizabile..

Rac
Poți fi mult mai privat cu unele cercetări pe care le faci sau rezervat în modul în care îți manifești sentimentele, punând sinceritatea cuiva la îndoială. Pe plan financiar, deși există unele lucruri tentante de care ai vrea să profiți, ceva anume te îndeamnă să păstrezi măsura. Pe de altă parte, dacă ești foarte restrictiv cu tine în mod normal, a-ți da voie să te răsfeți un pic poate amplifica sentimentul propriei valori. Luna Nouă din Gemeni de duminică te provoca să te uiți mai adânc în interior, amplificând unele sensibilități, însă poate un pic de introspecție va putea să clarifice lucrurile.

Leu
Ai șansa să ieși în evidență prin modul în care îți manifești personalitatea și să atragi în viața ta persoane care împărtășesc aceleași interese sau viziuni cu tine, fapt care te încântă. Activitățile de grup sau participarea la evenimente mondene este favorizată. Luna Nouă din Gemeni de duminică din sectorul proiectelor de viitor și al prieteniilor te îndeamnă ca, în ciuda tendinței de a idealiza ceva sau pe cineva, să fii realist și precaut cu relațiile sau proiectele în care alegi să investești resurse emoționale sau financiare. Asigură-te că o relație de prietenie este cu adevărat potrivită ție.
Fecioară
Interacțiunea într-un parteneriat, sentimental sau profesional poate să genereze unele tensiuni mai ales dacă este nevoie să colaborați. Pe plan relațional tinzi să te îndoiești de sentimentele celuilalt și este posibil să fie nevoie de unele ajustări în relație sau conversații, astfel încât să vă puteți înțelege mai bine. Luna Nouă din Gemeni de duminică are ca scop să-ți amplifice vizibilitatea și influența pe plan socio-profesional, însă acest lucru va fi posibil în măsura în care vei reuși să găsești varianta potrivită de a interacțiuna cu celălalt. Cineva te susține într-un mod mai puțin vizibil!

Balanţă
A împărtăși din hobby-urile sau interesele tale în cadrul unui grup sau cu un prieten cu care te înțelegi foarte bine te binedispune. Dorința de a investi mai mult timp în ceea ce te face să te simți liber sau creativ poate să fie împiedicată de unele sarcini profesionale sau de o lipsă de vitalitate care se poate resimți. Luna Nouă din Gemeni de duminică te susține în a-ți seta intențiile în direcția dobândirii libertății sau dezvoltării pe care ți-o dorești, însă va trebui să te asiguri că depui un efort sustenabil ca timp și resurse investite pentru a acoperi atât ceea ce-ți place cât și activitățile care trebuie făcute.

Scorpion
Interacțiunea cu cineva pe plan profesional sau într-un context de natură socială te poate avantaja săptămâna aceasta atât timp cât reușești să-ți pui în valoare talentul sau abilitățile într-un mod potrivit. Totuși, dacă cineva nu crede în tine sau nu te vede așa cum ți-ai dori, poți fi dezamăgit. Sectorul afacerilor, al intimității dar și al transformărilor este gazda Lunii Noi în Gemeni de duminică, care te va susține în a te elibera de ceea ce consideri că nu-ți mai folosește cu condiția să știi exact care sunt acele lucruri. Discuțiile de natură speculativă sau intimă trebuie tratate cu atenție.

Săgetător
Dacă interacțiunea cu celălalt nu-ți împlinește unele cerințe sau nevoi interioare, vei căuta să schimbi unele lucruri, astfel încât să te simți mai împăcat cu mediul sau cu oamenii din jurul tău. Partea bună este că ai șansa să dai peste oameni pregătiți cu adevărat să te asculte, fapt care te încurajează. Sectorul parteneriatelor tale găzduiește Luna Nouă din Gemeni de duminică care te îndeamnă să cauți să descoperi care sunt ingredientele necesare pentru o avea o relație de calitate, pe care să o simți că rezonează cu tine, indiferent că vorbim de planul personal sau profesional.

Capricorn
A reuși să-ți duci sarcinile la capăt, săptămâna aceasta, fără să te stresezi prea mult în privința lor, poate se reprezinte cheia succesului. Poți fi atât de setat pe eficiență și randament, în ceea ce faci, încât să devii tensionat și nervos, dacă nu ies toate așa cum ți-ai dori. Saturn, guvernatorul tău intră în mers retrograd deci modul cum gândești și comunici urmează să fie revizuit. Luna Nouă din Gemeni de duminică te îndeamnă să te organizezi cât mai bine pe partea de sănătate, muncă și rutină zilnică însă riscul de a-ți asuma mai multe decât este cazul poate să fie provocarea principală.

Vărsător
Planurile pe care le faci cu persoana iubită, cu propriii copii sau pe marginea unui proiect de natură creativă sau artistică pot să întâmpine unele probleme, fie dintr-o posibilă lipsă de resurse fie din faptul că ai unele dubii în privința propriei tale valori. Însă, nimic nu este imposibil dacă mentalitatea ta este flexibilă și axată pe găsirea soluțiilor. Luna Nouă din Gemeni de duminică din sectorul creativității și al romantismului te va susține în a investi mai mult în ceea ce iubești sau te împlinește atât timp cât ai încredere în talentul sau abilitățile tale, știind exact cât și unde trebuie investit.

Peştii
Atenția și focusul tău încep să fie din ce în ce mai interiorizate, îndreptate spre familie, cămin, emoțiile tale sau propriul suflet, însă pe măsură ce planul emoțional devine mai puternic, unele lucruri pot deveni neclare. Te ajută faptul că te străduiești să fii cât mai organizat și mai atent la detalii și la ceea ce ai de făcut. Saturn intră în retrogradare în semnul tău, deci vei începe să-ți reevaluezi comportamentul sau personalitatea. Timpul petrecut în solitudine poate ajuta. Luna Nouă din Gemeni de duminică te îndeamnă să acorzi mai multă atenție fundației emoționale a vieții tale pentru a dobândi mai multă pace și aliniere interioară.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lumea lu' Rotundu: De la Botosani la Verona - Plecarea
bancBancul săptămânii: Misoginism nerecunoscut
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Ligamentele lui Ovidiu Chelaru
De la Ana – ISC Racoviţă la Caiafa – CJ Federovici
Ioan Rotundu
Eveniment cultural la Școala Călărași
A dat cale liberă marelui jaf naţional
Ioan Rotundu
Primăria Mihai Eminescu - Anunț
AUR – partidul analfabeţilor funcţionali
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă