Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21382
De la 07 Ianuarie 2003
120845848

săptămânii 26.06 – 2.07.2023

  • 18 June 2023, 12:58
Berbec Chiar dacă luni poți fi ușor nesigur în privința gestionării unei chestiuni emoționale, reușești pe parcursul săptămânii să investești resurse, timp și atenție în ceea ce-ți asigură o stare de pace, liniște și siguranță. Odată cu intrarea lui Mercur în Rac, gândirea ta devine mai emoțională, iar tu vei căuta să te conectezi cu acele lucruri, oameni sau chiar locuri care au o semnificație anume pentru tine. Neptun retrograd în Pești, de la sfârșitul săptămânii, îți subliniază nevoia de a da un sens mai profund unor experiențe personale sau spirituale. A păstra un control al dorințelor materiale sau sentimentale… va fi esențial.

Taur
Poți avea o stare efervescentă, dinamică și chiar ușor provocatoare, dacă cineva se pune în calea dorinței tale de a te manifesta într-un mod liber și nonconformist. O relație cu cineva apropiat ție poate trece prin tot felul de oscilații emoționale și poate fi greu să-ți găsești liniștea. Mercur intră în Rac, fapt care te stimulează fizic și intelectual, oferindu-ți șansa de a-ți exprima ideile mai clar, dar și cu mai multă profunzime. În același timp, dacă ești implicat într-un proiect la nivel de comunitate, te poți bucura de progresul pe care acesta îl întâmpină. Neptun intră în retrogradare în Pești, deci unele prietenii sau planuri de viitor vor fi reevaluate.

Gemeni
Modul în care decurge un anumit proiect, o cercetare personală sau spirituală îți redă un sentiment de pace, stabilitate și regăsire interioară. Interacțiunea pe plan profesional te satisface și ești mulțumit de rezultate, însă intrarea lui Neptun în retrogradare va ridica semne de întrebare în privința unor obiective tale socio-profesionale. Mercur intră în Rac, amplificând dorința de a-ți îmbunătăți situația financiară, dar și valoarea personală prin valorificarea unor talente native. O știre, un zvon sau o discuție anume pot scoate la suprafață unele sensibilități, de aceea este important să filtrezi informațiile din jurul tău.

Rac
Situația unui plan sau proiect de viitor în care ai investit multe resurse, timp și dedicare pare să fie una stabilă, fapt care îți generează un sentiment de împlinire. Totuși dacă mai există unele chestiuni în privința cărora nu ești foarte clar, intrarea lui Neptun în mers retrograd le va scoate în evidență. Mercur intră în semnul tău, pe 27 iunie, deci nevoia de exprimare a propriilor idei și dorințe va fi mai puternică. Pot exista unele tensiuni pe plan financiar, întrucât ceva ce este semnificativ pentru tine nu are aceeași valoare pentru partenerul tău sau un plan anume necesită mai multe resurse decât ai crezut.

Leu
O persoană cu o anumită influență sau autoritate îți este benefică, susținându-te într-o chestiune pe care preferi să nu o faci publică. În ciuda eforturilor pe care le faci, pentru a păstra un control cât mai bun asupra acestei situații, incertitudini continuă să există mai ales odată cu intrarea lui Neptun în retrogradare. Păstrează-ți gândurile clare și pozitive. Mercur se alătură Soarelui în Rac, pe 27 iunie, susținând orice proces care presupune introspecție, cunoaștere de sine și vindecare. În weekend, fie o situație anume te ia prin surprindere, fie ești tu cel care surprinde prin inițiativa ta curajoasă și inspirată.
Fecioară
În timp ce o parte din tine este energică și dornică de a socializa sau interacționa cu oameni sau domenii care să-ți ofere unele răspunsuri, cealaltă parte este retrasă și circumspectă în privința unei relații pe care o analizează în profunzime. În același timp, Neptun intră în retrogradare, îndemnându-te să revizuiești interacțiunea într-un parteneriat. Mercur, guvernatorul tău intr㠖 marți – în Rac, de unde va susține activitățile de socializare, lărgindu-ți cercul de prieteni și de interese. Weekend-ul poate să fie ușor tensionat, datorită unor chestiuni relaționale care ies la iveală și care necesită clarificare.

Balanţă
Obiectivele tale socio-profesionale devin mai evidente, odată ce Mercur se alătură Soarelui în Rac, pe 27 iunie, însă vei dori să fii mai liber în exprimarea lor. Eforturile depuse până acum și dedicarea de care ai dat dovadă pot fi recompensate, fapt care îți amplifică încrederea în propriul potențial. Neptun intră în mers retrograd, deci tot ce ține de rutina zilnică, ritmul de lucru, propria sănătate are nevoie să fie revizuit. O activitate de grup sau o relație de prietenie întâmpină unele obstacole, dacă ți se impun lucruri sau ți se limitează dreptul la liberă exprimare. Un interes pe care îl ai în ceva sau cineva este greu de ținut în frâu.

Scorpion
Chiar dacă începi săptămâna ușor nehotărât sau cu o stare de spirit mai introvertită, situațiile în care vei fi angrenat nu-ți vor lăsa prea mult timp liber. Intrarea lui Mercur în Rac de marți te favorizează, deschizându-ți apetitul pentru mai multă aventură, libertate, călătorii sau studii. Compania unui partener sau chiar prieten poate să fie mai multă decât plăcută mai ales dacă hobby-urile sau interesele sunt comune. Neptun intră în retrogradare, deci o reevaluare a obiectivelor tale relaționale sau creative va fi în vizorul tău. Dacă în weekend cineva te surprinde cu o invitație, dă-ți voie să vezi unde duce.

Săgetător
În timp ce o parte din tine are planuri mari, care vizează o călătorie, participarea la un eveniment artistic sau angrenarea într-o activitate de grup, cealaltă parte gestionează aspectele administrative sau organizatorice ale unei situații și o face cu multă eficiență și productivitate, utilizând la maxim resursele de care dispune. Mercur intră marți în Rac, susținând abilitatea de a cerceta în profunzime lucrurile și ce se află în spatele lor dar și spiritul antreprenorial. Neptun intră în retrogradare, îndemnându-te să rămâi conectat cu emoțiile tale și cu ceea ce-ți oferă stabilitate și siguranță. În weekend, pregătește-te de unele schimbări de planuri.

Capricorn
Dacă ai ceva de împărtășit cu celălalt, indiferent de contextul în care te găsești, o vei face într-un mod plăcut, carismatic dar și asumat, câștigând încrederea celuilalt, chiar dacă în prima zi a săptămânii pot exista mici tensiuni. Mercur se alătură Soarelui în Rac, din 27 iunie, îmbunătățind comunicarea cu partenerul, pe parte personală sau profesională. Totuși, dacă într-o relație romantică îți sunt impuse unele lucruri care îți iau din libertate, acest lucru va genera tensiune. Dacă ești singur, cineva îți poate capta atenția mai mult decât crezi. Neptun intră în retrogradare în Pești, deci tot ce vizează transportul și comunicarea cu anturajul apropiat vor fi reevaluate.

Vărsător
Ceva anume, care vizează planul domestic, căminul, familia sau o proprietate imobiliară, decurge într-un mod avantajos, grație eforturilor investite până acum și a perseverenței de care ai dat dovadă. Intrarea lui Mercur în Rac îți va susține dorința de a fi mai organizat și mai practic cu mediul înconjurător, fapt care îți dă un sentiment de stabilitate interioară. În același timp, relația cu partenerul poate deveni ușor tensionată dacă nu vedeți lucrurile la fel. Dacă ești singur, prezența cuiva este mai mult decât provocatoare. Planul financiar va necesita o gestiune mai atentă odată ce Neptun intră în retrogradare.

Peştii
Comunicarea și socializarea cu oamenii potriviți vor fi de mare folos pentru tine, revărsând energie pozitivă și încredere. În același timp, interacțiunea cu alt gen de persoane poate să creeze unele tensiuni, iar acestea pot viza unele chestiuni profesionale. Evită tendința de a încerca să satisfaci nevoile sau cerințele tuturor în detrimentul stării tale de bine. Mercur se alătură Soarelui în Rac, pe 27 iunie, susținând nevoia de a te manifesta creativ, romantic și de a te bucura mai mult de ceea ce iubești. Neptun intră în retrogradare în semnul tău, deci unele idei, dorințe sau lucruri care consideri că te reprezintă vor avea nevoie de o reevaluare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Întrebare cheie
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
De la Botosani la Verona Invierea II
Cine este este marele perdant al rebeliunii Wagner: Putin, Prigojin sau Șoigu
HotNews.ro
Se va lăsa păcălită Comisia Europeană?
Ioan Rotundu
Dar rănile sistemului au rămas nevindecate
Ioan Rotundu
Andruș - fermieruil dezamăgit
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă