Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5453
De la 07 Ianuarie 2003
90450825

upeul Mihaelei Louneanu

  • Ioan Rotundu
  • 15 March 2016, 23:00
Luni am filmat toată ziua la Dobârceni reportajul programat pentru emisiunea Lumea lu’ Rotundu de sâmbătă. Spre seară am constatat că am fost sunat şi de la un telefon cu număr necunoscut şi cum nu răspund la astfel de telefoane nu l-am luat în seamă.
În schimb am vorbit cu fiul care mi-a spus că Mihaela Lozneanu l-a sunat şi i-a cerut numărul meu de telefon. Astăzi lucram la valorificarea celor filmate ieri când am fost apelat din nou de la numărul necunoscut dar pe care l-am intuit a fi a Mihaelei Lozneanu şi n-am greşit. Voia să mă convingă că ea nu face politica PSD-ului de pe postul de director adj. la ITM Botoşani. Cum aveam destulă treabă şi am încheiat rapid convorbirea.
N-a renunţat la a mă convinge că ea este ingenuă în ce priveşte politica PSD şi cea de ameninţare a unor primari şi agenţi economici cu controale şi mi-a trimis un SMS prin care mi-a cerut să-i dau nume de persoane. Biata faţă trecute prin multe situaţii inedite ale vieţii n-a aflat că presa nu-şi divulgă sursele dar poate îşi aduce aminte de acel primar care i-a venit la birou să-i ceară socoteală de ce i-a ameninţat familia cu fel de fel de controale pentru că n-a trecut mult timp de atunci.
O înţeleg, fiind înregimentată în PSD pentru ea libertatea de informare şi tragere de mânecă a funcţionarilor publici care-şi depăşesc atribuţiunile de serviciu şi le politizează trebuie suprimată.
Asta şi-a dorit şi şeful ei Liviu Dragnea prin proiectul de Legea a defăimării publice prin care stabilea amenzi uriaşe pentru jurnaliştii care scriu negativ la adresa politicienilor şi a partidelor politice.
Nu-mi pierd vremea cu discuţii inutile şi nici nu fac „eroi” din personaje politice mărunte pentru că bătălia mea este cu şefii lor, ei fiind pericolul cel mare pentru suprimarea drepturilor democratice existente într-un stat de drept.
Dacă Mihaela Lozneanu vrea să fie stimată şi apreciată pentru eventualitatea competenţă profesională să facă bine şi să-şi demonstreze aceste calităţi fără a fi lefegie la stat pusă în funcţie pe criteriu politic. Câtă vreme cariera sa se bazează pe sprijinul politic este dreptul meu de cetăţean contribuabil s-o trag de mânecă atunci când afectează bunul mers al societăţii prin a abuza de puterile funcţiei.
Câtă vreme va continua să fie înregimentată politic voi continua să-i sancţionez orice derapaj de la statutul de funcţionar public aflat în slujba cetăţeanului şi nu a PSD-ului.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ordonanta privind interceptarile a ajuns la Senat.
Tariceanu: Ar fi o greseala imensa o discutie in Parlament, trebuie respinsa
Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, retinut de DNA
Acesta ar fi intermediat si solicitat mite de la o firma ce reabilita blocuri in Sectorul 5
Model nou pentru factura de energie electrică
Maria Sharapova a fost suspendata de ONU din functia de ambasador al bunavointei
Sedinta CSAT s-a incheiat dupa aproape 5 ore:
Inzestrarea si modernizarea armatei, evolutiile din Balcani, migratia ilegala si situatia din Republica Moldova - principalele teme discutate
Proiect de lege al UDMR: Hotararile instantelor care nu tin cont de deciziile CCR sunt nule de drept
Initiatorul: Proiectul este aplicabil si condamnatilor pe interceptari
Canada: Doi militari au fost injunghiati, suspectul afirma ca a actionat la ordinul lui Allah
Klaus Iohannis i-a decorat pe Florin Piersic, Stela Popescu si membrii trupei Cargo
Casa Regala: Regele Mihai a fost externat. Starea sa generala este stabila
Horoscopul zilei de 16.09.2016
Bancul zilei: Deznodământ fericit?
Reţeta zilei: Supă cremă de ţelină
Botoşani/Dobârceni: Ionuţ Iliescu, preotul grabnic lipitor de palme
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă