Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
In vino veritas
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11214
De la 07 Ianuarie 2003
122896863

zilei de 9.04.2016

  • 8 April 2016, 23:00
Berbec
Sunteti foarte bine dispus si comunicativ. Este momentul sa va puneti planurile in aplicare, mai ales ca este posibil sa beneficiati de sprijinul moral si financiar al unei rude. Este momentul sa acordati mai multa atentie si mai mult timp relatiei cu persoana iubita. Ar fi bine sa recapitulati ce ati realizat in ultima vreme si sa va odihniti din plin inainte de o noua perioada de munca intensa.

Taur
Se pare ca va doriti tihna si relaxare mai mult decat orice, dar tendinta de a va izola risca sa-l deruteze pe partenerul de viata. Tineti cont de faptul ca linistea sufleteasca se bazeaza si pe armonia din relatia de cuplu! Ar fi bine sa uitati pentru o zi de tot ce este legat de munca si sa va dedicati activitatilor casnice si relaxarii.

Gemeni
Sunteti hotarat sa faceti schimbari in plan sentimental. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoana de care va indragostiti la prima vedere. S-ar putea sa participati la o intrunire cu un grup de persoane cu care aveti preocupari comune. Evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta!

Rac
In prima parte a zilei va ocupati de diverse probleme casnice. Familia este de acord cu ideile dumneavoastra si va acorda tot sprijinul. Este o zi buna pentru activitati sociale. Iesiti in lume! Cariera se anunta solicitanta, asa ca aveti nevoie de odihna si relaxare.

Leu
Daca v-ati propus sa faceti o schimbare in casa, acum este momentul sa treceti la actiune. Puteti sa zugraviti, sa faceti reparatii sau sa instalati un aparat electrocanic. Sfaturile unei persoane mai in varsta din familie ar putea fi enervante sau insistente. Pastrati-va calmul!

Fecioară
Aveti mari sanse de reusita in orice activitate legata de camin. Atentie, insa, la tendinta de a face prea multe in acelasi timp! In relatia cu persoana iubita puteti petrece momente de pasiune si tandrete. Este posibil ca o ruda mai in varsta sa va solicite ajutorul intr-o problema financiara.

Balanţă
Astazi nu este indicat sa va ocupati de afaceri sau de chestiuni profesionale. Aveti posibilitatea sa faceti ordine in rutina zilnica si sa rezolvati mici probleme casnice. Parcurgeti o perioada favorabila relatiilor sentimentale

Scorpion
In cursul diminetii este posibil sa va intalniti cu o veche cunostinta, care va invita la o intrunire. Aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala mai veche, pe care ati tot ignorat-o. Evitati discutiile aprinse cu o femeie!

Săgetător
Astazi este recomandabil sa nu va implicati in activitati importante. Va sfatuim sa va relaxati si sa va incarcati bateriile. Daca sunteti invitat intr-o excursie, ar fi bine sa profitati de ocazie. Puteti sa relansati relatia cu persoana iubita sau, daca sunteti single, sa intalniti dragostea.

Capricorn
O zi buna pentru intalniri sentimentale sau cu prietenii. Sunteti in forma si aveti idei interesante, care pot anima conversatia. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Este o zi pe care merita sa o petreceti impreuna cu cei dragi.

Vărsător
In cursul diminetii va propuneti sa rezolvati o multime de probleme, dar sunteti in forma si puteti sa duceti totul la bun sfarsit. Va sfatuim sa acordati mai mult timp persoanei iubite si familiei. Ei va pot ajuta sa va refaceti energia psihica de care aveti nevoie in aceasta perioada destul de agitata.

Peşti
Ar fi bine sa nu va propuneti prea multe pentru azi. Diverse incurcaturi si intarzieri v-ar putea obliga sa va schimbati programul. In cursul diminetii este posibil sa aveti multe drumuri de facut in interes personal si pentru partenerul de viata. S-ar putea sa gasiti o solutie pentru o problema financiara. In luarea deciziilor importante va puteti baza pe intuitie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Salată rusească
Bancul zilei: Diferenţă între neveste
Fiscul majoreaza pragul peste care se vor publica pe internet numele
persoanelor sau firmelor care au datorii la buget
Cazul spionarii lui Kovesi: Cei doi israelieni ar fi fost prinsi de SRI in usile rotative de la Marriott
Alegeri 2016 Patriarhia Romana: Preotii sa pastreze neutralitatea in timpul campaniei electorale.
In situatii exceptionale, pot candida independent pentru consilii
Informare meteovalabila pentru toata tara pana luni
O decizia a justitiei starneste scandal in Franta:
A numi un frizer pederast nu constituie discriminare, deoarece frizeriile angajeaza
Surse: Alte 20 de personalitati care au legaturi stranse cu Guvernul
Romaniei, spionate de israelienii de la Black Cube alaturi de Laura Codruta Kovesi
Procesul Antene - RCS: Compania de cablu ar trebui sa primeasca 3,5 milioane de lei. Decizia nu este definitiva
Liviu Dragnea isi va afla sentinta pe 22 aprilie.
Botoşani: Preşedintele CAS cere medicilor de familie să prescrie mai puţine analize
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 8.04.2016
Lumea lu' Rotundu: Vorniceni - Schimbarea la faţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog