Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123139410
Ajutoarele sociale pe ochi frumoşi se răresc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: maricica lui nelu
Si aveti impresia ca vor lua ajutoare doar cei care cu adevarat merita? Ma indoiesc! Si nu din vina salariatilor de la primarii sau directia muncii!
Autor: Nelu
Câţi patroni nu au contracte de muncă, toţi vor lua subvenţia maximă! NU? Profitul contabilizat pe firmă este ZERO!
Autor: rica venturiano
Si atunci...unde este bunul simt?De ce sa nu ia unul care intr-adevar merita? De ce?

Pentru ca nu au ...spate...sau ...putere.Pacat ca am ajuns aici.Daca cei care au cat de cat un venit se lacomesc la banii astia...Dumnezeu n-o sa le ajute.Acum sau mai tarziu vor plati, dar pentru ei e greu sa priceapa asta.Asadar...dati cezarului ce e a cezarului.

Autor: Calin
Eu sper sa se imputineasca cat mai repede aceste ajutoare,atat nr lor cat si valoarea, din 2 motive:favorizeaza lenea, cancerul unei societati, si doi, cei ce primesc sa dovedeasca faptul ca merita.Noi nu ne vom europeniza cu deviza:nu muncesc ca i-au ajutor!Noi nu vom evolua deloc in acest fel.Ajutoarele trebuie sa fie o rusine pt cei ce le i-au fara sa merite!Intrarea in UE va scoate multi lenesi pe piata de munca.Sa speram ca pe cea locala!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog