Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104536549
Pentru că medicilor le este frică să-i declare bolnavi Avem la catedră profesori beţivi şi cu probleme psihice

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: marcu
Avem profesori betivi si cu probleme psihice, dar si lideri de sindicat cu aceleasi probleme, ba mai mult din randul colaboratorilor fostei securitati. Rusine de actualii conducatori ai invatamantului botosanean: unul betiv iar altul securist!
Autor: eu
Mai pe Profesorul Manole Gica de Istorie l-a cautat cineva.Ala chiar e ticnit rau, cand il apuca ii ia naiba pe toti.Cred ca acum iar e suparat rau ca a pierdut Steau.Aveti grija mare.
Autor: costobocul-observator
Doamna Tiprigan se pare ca are dreptate. Ce fac cei abilitati sa controleze aceste lucruri si sa ia urgent masuri?
Autor: Anonim
Elevi umili si fara atitudine.Ce nu a prins el o generatie de aia care nu are frica parintilor care-i asteapta acasa...cum ridica mana si lovea un elev se suiau 4 mai sanatosi pe el,il legau si ii ardeau o mama de bataie.Sa vad atunci daca facea profesorul reclamatie ca a luat bataie din moment ce el avea in practica astfel de metode.
Autor: xxx
pt eu...domnul manole gica e un profesor de istorie foarte bun.... a fost dirigintele meu candva......sa traiti domnul manole!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă