Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124634
Comentariu la comentarii (CCXI)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: asistentul maternal
Va rog sa insistati cu subiecte legate de DJASPC Botosani. O sa aveti ce sa auziti de acolo, subiectul nu este epuizat. Poate o sa fie unul din cazurile in care puterea presei locale o sa poata misca lucrurile intr-o institutie de stat.
Autor: D-lui ROTUNDU
Continuati sa umflati balonul de sapun marca TIPI.

Orice organizatie sindicala este esenta intereselor unor grupuri profesionale cu prioritatile si modalitatile de a le atinge stabilite in statut, obligatorii si ptr. presedinte.Demonstrati ca in statutul S.I.P. se prevede posibilitatea consumului de fonduri ptr.o actiune similara,ptr. un nemembru de sindicat, si apoi trageti clopotele!.

Autor: D-lui ROTUNDU
TIPI isi face reclama personala pe banii membrilor

iar dvs.o legitimati.Tocmai ea care da saptaminal in judecata cite un demnitar, incalca legea prin asemenea actiuni.Ce-ar fi daca responsabilii din invatamintul botosanean ar institui in nume proprii burse sociale platite din fondurile de salarii ale profesorilor?.Tot asa-i laudati?.

Lipsa de reactie a oamenilor normali la faptul ca o data la 3 luni TIPI nu declara razbel "onor guvernului"e fireasca:la ea normalu-i o exceptie

Autor: D-lui ROTUNDU
ori exceptia, uneori, trece neobservata(asta nu inseamna ca apreciez deturnarea fondurilor,chiar in scopuri nobile dar cu beneficiu personal).

Pentru a nu parea intransigent din cale afara cu o persoana atat de devotata binelui social accept o exceptie,la care ma angajez sa contribui financiar cu 50%:din aceleasi fonduri sa-si publice dosarul de securitate!.

Autor: d-lui Rotundu
autoritatile ar trebui sa ia MASURI IN PRIVINTA PENSIONAREI PASALAU,CRED CA ESTE SINGURUL LOC UNDE INCA INTR-O INSTITUTIE DE STAT,O BATRANA,DISCUTABIL DACA ARE DISCERNAMANT LA COTE NORMALE,CONDUCE SI REPARTIZEAZA BANII STATULUI CUM VREA EA .
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog