Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74865763
La AJOFM Botoşani O delegaţie maghiară a venit cu mirosul forţei de muncă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cain
Gogoloiul lui Hârtie este simbolul corupţiei care domină primăria Botoşani. Viceprimarul Eram cunoaşte bine cum şi-a construit Hârtie casa. Dacă în prima legislatură de viceprimar Eram schimba bancnote de o sută de mărci, acum schimbă de o sută de euro.
Autor: Cain
Scuze! Nu aici trebuia.
Autor: Aristotel
Vizita maghiarilor la Botoşani nu era necesară. Nu din Moldova va fi invadată Ungaria cu forţă de muncă. Tot maghiarii lor din România vor fi cei care vor pofti la piaţa muncii lor. Dar e bine că ne-au călcat pragul, au luat contact şi cu restul civilizaţiilor din România, despre care nu prea ştiu ei multe lucruri. Apoi, ospitalitatea noastră proverbială nu le-a rămas indiferentă, sper. Se vede şi din fotografie.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă