Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Comentarii
Religie
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106073909
Clubul Lions vrea să-i ademenească pe botoşănenii cu bani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: zorro
iar scrii de cluburi elitiste la care visezi noaptea?
Autor: ACCACIA
Este un club al masoneriei.Toti ce din Botosani sunt masoni cunoscuti.Pacat ca masoneria a atras asemenea oameni care nu au nimic comun cu elitismul.Toti niste parveniti.
Autor: Lion&Leul *inaripat
Dreptate are ACCACIA.MASONI,MASONI si iar MASONI!Multe cluburi mai sunt,si toate apa de ploaie.Ce zic domnii respectivi,poate mai pica ceva de pe urma celor multi si vai de capul lor.Acest domn doctor Furtuna cred ca nici nu doarme noaptea,ca este prezent la toate actiunile.Poate va fi un viitor primar,sau poate cine stie ce se mai vrea.Oricum vorbim de parveniti si snobi.
Autor: gigel sănătosul
Oare ce v+a urma? Stimabilii sunt masoni,rotarieni,lionisti...Mai lăsaţi dle şi pe alţii nu numai voi.Dacă faceti acte de caritate propun ca medicii care se tot baga in astfel de cluburi să dea consultaţii gratuite. Asa zisele donaţii care le fac sunt din ceea ce incaseaza la cabinetele particulare fără chitanţe.Să fim oameni serioţi+prof.FURTUNA să facă acte de caritate?
Autor: Anonim
nu cred ca membrii botosaneni vor realiza activitati de genul celor prezentate la :

http://www.lionsclubs.org

Sa fim seriosi! Pentru asa ceva trebuie sa ai devotament civic ! Cine sa il aiba?

Autor: Anonim
Spre exemplu

Voisins mondiaux - Les membres Lions, hommes et femmes, offrent un secours immédiat et continu en cas de catastrophe, ainsi qu'une assistance à long terme aux personnes dans le besoin. Les Lions collectent et recyclent des lunettes pour les redistribuer dans les pays en voie de développement et traitent des millions de personnes contre l'onchocercose.

Autor: Anonim
sau :

Près de 1,3 million de membres Lions, répartis dans 200 pays et zones géographiques, répondent aux besoins des diverses communautés mondiales. Les Lions s'attaquent à des problèmes difficiles tels que la cécité, la prévention de la toxicomanie et la lutte contre le diabète.

Autor: "Neobositul" ion
Clubul ROTARY s+a înfiinţat de rotarienii din Iasi,Lions cu sprijinul celor din Suceava... .Suntem pe postul vecinului calic la care "bogatul" i+şi face din cînd în cînd milă şi îi dă de pomana cîte ceva dar,cu condiţia să+l ajute la muncă.
Autor: Anonim
CIND SA SE FACA SI LA NOI CEVA DE ELITA,APAR CALICI CU REPROSURI.DAR CINE FRATILOR VRETI SA FACA PARTE DIN ACESTE CLUBURI? BETIVANI SI NEISPRAVITII,CA ASTIA SINT CEI MAI MULTI PE LA NOI,ASTA ESTE REALITATEA NU VA SUPARATI.
Autor: ACCACIA 2
Scuzati omisiunea:unde- popa Candrea???
Autor: Mefisto
Măi Acacia, ori eşti un dezertor mason, ori un mason ratat, adică exclus din masonerie, ori eşti un neîmplinit în viaţă, de unde şi invidia pe unii oameni. Orice-ai fi, tot lepădătură umană te numeşti. De ce amesteci numele preotului Candrea în toată această mocirlă? Nici măcar picioarele nu meriţi să i le speli.
Autor: vigilentul
Anonimule,ori esti cu bani,ori nu gandesti.Cunosti in lumea asta vreun mare bogatas care sa nu aiba nevoie de serviciile unora cu bani putini?Sau care si-au facut averea pe spatele unor saraci?Sau care isi tin averea prin munca saracilor?Asa ca nu mai incerca sa faci o virtute din cruzimea,arpagonia,rautatea,individualismul,obraznicia,tupeul(de a incalca legile,de a fura etc)celor cu bani multi.Cred ca esti unul dintre participantii la acea intrunire.
Autor: ion
Pentru Anonim:Cînd s+au stîns ajutoare pentru sinistraţii de la inundaţii nu au adus ajutoare nici mosonii,nici rotarienii dr.MALANCIA sau alţii care se bat cu pumnul în piept că desfăsoară activităţi caritabile. Au adus din puţinul lor beţivanii şi neisprăviţii la care faci referire.Am fost implicat direct ţi am văzut toate listele.Să auzim de bine!
Autor: sugubat
Ce stiti voi de masoni, ma taranilor. Aia invart bani de nu are tara asta, si se ajuta intre ei ca fratii.

Clubul asta trebe sa se infiinteze ca asa zic altii nu ca am avea noi cu ce.

Cine crede ca Europa nu e a masonilor se insala amarnic.

Sa ne vedem de casa noastra casa voastra ca nu sunt de nasul nostru.

Autor: Prof.Dr.Corneliu-Daniel Furtuna
Pentru ca numele meu a fost pomenit aici, consider ca e impun cateva clarificari:

1. Sunt singurul botosanean membru al clubului Lions. Am avut onoarea sa fiu primit in clubul din Suceava.

2.Ptr.leul inaripat:nu stiu ce inseamna parvenit ptr.dumneavoastra,dar eu cu stra-bunic dupa mama inginer vienez si ruda cu preotul Dumitru Furtuna(var al bunicului),nu ma consider ''parvenit''.

3.Cat despre somnul meu aveti dreptate;dorm putin pentru ca,printre altele, citesc destul de mult(de altfel se stie ca dorm mult prostii si lenesii)si cum am destule de facut ziua, nu am timp pentru lectura. Cat despre primarie deocamdata cred ca e bine administrata.

Autor: Prof.Dr.Corneliu-Daniel Furtuna
4.Pentru Domnul ''Gigel Sanatosul'':

Stimate Gigel,

E bine sa stii ca, e moral ca, acela ce face un bine semenilor sa nu se laude cu asta;dar, ptr.ca vad ca nu ma cunosti cu adevarat, iti voi spune ca, in 1999 am adus in Botosani, la spitalul judetean, datorita profesorului Rainchard de la Universitatea din GENEVA si a prof.dr. doc. Mircea Sanduloviciu din Iasi, cunostinte ale mele din lumea stiintifica (inaccesibile si inaccesibila tie)bandaje,fese ghipsate si alte materiale ortopedice din rezerva armatei elvetiene in valoare de 250.000(douasutecincizecimii) marci.Si multi botosaneni au beneficiat de asta.Daca nici asta nu e act de caritate....Act de caritate domnule gigi,nu insemna sa furi de la stat, sa faci schimburi de terenuri cu armata si pe urma, din maruntis, sa faci 6 case(laudandu-te ca ai facut 100) sa construiesti biserici din bani negri, si sa promiti ca achiti curentul hotilor(dar de fapt a nu dai nimic),asa cum fac alti Gigi... Mai ganditi-va...

Autor: Prof.Dr.Corneliu-Daniel Furtuna
Cat despre Club Lions la Botosani, promit ca-l voi realiza chiar daca voi dormi si mai putin :));

Se vor gasi suficienti oameni dornici sa-si ajute semenii cu adevarat nu cu mici si bere la alegeri.

Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă