Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104536749
Jungla din şcolile de şoferi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: lulu
Ne aşteptam să lămurim mai multe probleme legate de noua legislaţie şi nu să asistăm la plata unor poliţe mai vechi între instructori în fruntea cărora se află un instructor care nu ştiu ce interese reprezintă.Sperăm ca data viitoare să nu mai discutăm probleme sindicale în prezenţa autorităţilor locale.
Autor: Anonim
Bravo Cristi!Poate scapam de analfabetiicare iau examenul pentru permis si apoi isi omoara semenii in accidente de circulatie.
Autor: Schimba sala dom prefect!
nenea prefectu, schimba bre locatia de la electro, sunt sali berechet, dar mata preferi sa se adune lumea ca la circ in curtea scolii printre schele , elevi si profesori. unde mai pui ca se examineaza in 3 serii si sade lumea in curtea institutiei scolare mai ceva ca la alegeri. lasa afacerile si oamenii sa mearga in sali autorizate, nu perturba educatiunea urmasilor.
Autor: macarena politist
Si ce bre nea prefectu,poate ca politistul respectiv este mai capabil decat dumneata si decat multi alti instructori analfabeti care se cred profesori in legislatie.Si ce daca practica preturi mai mici,inseamna ca de fapt astea sunt costurile reale.Nu trebuie sa iei pielea de pe om.
Autor: ueeu
ba sunteti buni de belit toti , niste jigodii in frunte cu primul reprez (,,neangajat politic")
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă