Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77640765
Marş al toleranţei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: [email protected]
Pai daca "„Toate fiinţele se nasc libere şi egale în demnităţi şi drepturi”." de ce etniile straine din Romania fac discriminare impotriva romanilor si vor drepturi si privilegii mai mari decat ale bastinasilor acestei tari ? Marsul tiganilor ar fi bine sa fie orientat catre Neapal de unde-si trag originea aceste fiinte bipede care duc o viata parazitara si spurca pamantul sacru al tarii noastre.ALTAI PENTRU (H)UNGARI,NEAPAL PENTRU TIGANI, ISRAEL PENTRU JIDANI SI ROMANIA PENTRU ROMANI ! Numai astfel poate exista cu adevarat demnitate si drepturi egale.

Dr.Constantin Burlacu

Autor: Anonim
Vreţi să vedeţi câtă toleranţă este şi din partea lor? Treceţi prin Centrul vechi după ce se întunecă şi o să vedeţi toleranţă la greu.Consider că şi autoriţăţile fac discriminare când organizează bursa locurilor de muncă numai pentru ei.Ar fi bine dacă ar cere autonomie teritoriala ca magiarii.Sa se oranizeze singuri-să vedem de unde ar mai fura?Eu sunt pentru toleranţă dar,din partea ambelor părţi şi respect reciproc.
Autor: deea
madam Balan sa faca bine si sa-si casatoreasca fetele cu romii ei daca tot tine la toleranta. Au stricat adevarate cladiri istorice aceste creaturi care stau in inima Botosanilor manjind ceea ce altii au facut cu trud[. Sa-i vad pe acesti tolerati ca muncesc 8 ore pe zi si nu fura, sa se scoale, sa se spele si sa se integreze in societate.Nu-i tine nimeni aici poate ar fi mai bine sa plece si sa ne lase.
Autor: ROMulică
Câte un reprezentant pe lângă Prefect a-r trebui să aibă şi alte categorii precum handicapaţii nu numai ei.Când îi vezi cum te sfidează, cum te fură unii prin piaţă,cum vorbesc zgomotos şi injură şi cum acţionează în dispreţul celor din jur cînd sunt mai mulţi nu pre î-ţi vine a toleranţă.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă