Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90427849
Românul şi FIXISMUL

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Jonny B.
Dupa o escapada de vreo sapte kile de vin per bostan de mascul feroce, dimineata pe la trei am emis gaze nobile pe o traiectorie care incepea la iesirea unei bombe din Vietnam si se termina undeva prin parc, mai exact langa cele 6 grame de guano lepadate in mijlocul lacului

de urmasul lui Archeopterix. Si pentru ca nu aveam chef de plimbari cu barca, chit ca ma treceau valuri-valuri si se auzea si-un clipocit suspect intre calcaiul stang si bombeul drept, am inceput sa reflectez la ceatza londoneza care-mi impiedica degetul mic sa gaseasca drumul cel mai scurt pana in profunzimile narilor. Drept urmare, ajungand prin deductie logica la concluzia ca n-am venit degeaba pana-n Hyde Park, am pornit (propulsandu-ma cu miscari larvare) spre coltul vorbitorilor. Odata ajuns, refularile acumulate de-a lungul ultimelor 1783 de deglutitii si-au spus cuvantul: printr-o diatriba de o virulentza scelerata m-am rastit la bocanci. Aceasta exprimare vehementa le-a miscat pana si pe ciori, chiriasi fideli ai parcului, care si-au adus obolul la vederea zguduitoarei scene. Asa se face ca am parasit locatia ca un dalmatian, cu gandul la Brigitte Bardot si la secretele noastre comune.

Autor: nicoleta
mi-a placut articolul.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă