Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90425774
Fără a explica raporturile juridice cu actualii proprietari Consilierul Costic vrea mansardarea blocurilor din Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
CE TIMPIT,DE UNDE AI APARUT,ONANIE CU ASEMENEA IDEI?
Autor: anonim
Dupa cum se vede,acest consilier Costic,face parte din clica celor care au facut cocoasele de camila de pe Marchian si mai nou vor sa ingradeasca piata agroalimentara.Ei nu sunt in stare sa construiasca un bloc,dar au gasit de cuviinta sa faca mansarde pe blocurile construite pe vremea comunistilor.!!!
Autor: Anonim
Numai unul de la P.N.G. putea să aibă idei din astea.El la ce etaj stă ?A încercat să facă masardă la el la bloc? Faceţi blocuri la Hudum,Baisa,Ciuşmea,Cătămărăşti şi în alte locuri că sunt destule terenuri pe care le-au cupărat majoritateade la primărie şi acuma le revând.Apropo! D-le consilier cere-ţi situaţia proprietăţilor angajaţilor dela primărie şi o să vedeţi că le au la Ciusmea şi la Lebăda.
Autor: Anonim
cine dracu te pune sa deschizi gura,Costic,numai dobitocii scoti.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă