Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70504408
Birocraţia omoară şi bruma de dreptate acordată de Justiţie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: nedumeritu'
Domnule Rotundu, va ofer o informatie. La scoala Costesti, directoarea Nedea Maria a decis ca elevii din clasele I - IV sa mearga la scoala intre orele 12 si 16 iar cei de gimnaziu (clasele V - VIII) sa mearga la scoala intre orele 8 si 12.

O prima problema: elevii de gimnaziu au uneori si cate 5 sau 6 ore in program. Cum incap ele in 4?

A doua problema: Directoarea Nedea Maria a amenintat cadrele didactice ca daca vor sufla un cuvant "cu mine veti ramane dupa ce pleaca inspectia si va aranjez eu pe toti, am relatii peste tot!".

Autor: Anonim
i
Autor: no autor
a
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă