Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106072354
O nouă metodă de plată a facturilor la electricitate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Calin
Acest sistem deja functioneaza afara, in Belgia si daca nu gresesc Italia. Si merge! Lumea nu se poate vaita ca pierde timp la cozi sau alte asemenea. Imi doresc sa aiba un impact pozitiv aceasta masura care imi da o satisfactie, din simplul motiv ca de cand a fost privatizat renelul, imbunatatiri au aparut.
Autor: N.N.
Mult succes!Este un nou inceput si asta inseamna in primul rind respect fata de consumator.

Oare este pregatit romanul sa raspunda la aceasta provocare?

In vest se aplica acest sistem cu rezultate bune,dar vestul este altfel decit estul!

Autor: Anonim
Cred ca ae trebui facute conventii pentru plata si pentru BCR si BANCPOST,pentru a nu se muta cozile de la E,on la BRD ING sau CEC (unde deja se stie ce dezastru este din punct de vedere al aglomeratiei) !
Autor: MONICA
Un articol bun.Felicitari celei care l-a scris.Am inteles si eu ce va fi cu noul sistem de facturare.Din alte ziare locale nu prea poti afla clar cum vei putea plati utilitatile.
Autor: anonim
un sistem excelent.EON-ul il plctica la societati.cu prezumate si paraprezumate incat la sfarsit nu mai stii ce-ai platit si ce mai ai de platit.Ca sa mearga ,ar treb schimbata birocratia

Autor: liv53
sistemul cred ca este bun nu aveti oameni competenti sa il aplice ,ultimile 3facturi m-au bagat in ceata prima m-ati incasat cu 295lei mai mult a doua a venit pe minus cu 135lei iar a 3 180lei cit trebuie sa platesc ?
Autor: Anonim
bine ca macar in al 12 - lea ceas v-ati desteptat, desigur in Germania se practica demult acest sistem, numai aici e o placere diabolica sa vezi omul la coada stand ore in sir, eventual cand ajunge la ghiseu - e vorba chiar de E-On - sa fie anuntat ca nu se poate face incasarea ca nu are nu stiu ce factura, si i se recomanda chinuitului de 3 sferturi de ora la coada sa revina, cand revine, normal, nimereste in pauza s.a.m.d.
Autor: profesor
cel mai prost sistem posibil.Cum o sa pot sa achit consumul unei centrale electrice si consumul necesar pentru anual prin cele 4 facturi.Consumul anual se ridica la 3000 Ron si traim dintr-un singur salar de bugetar.Astept raspuns.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă