Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70953508
Elevi cu un singur părinte Un fenomen în şcolile din judeţ

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: vigilentul
Mai bine vedeti ca profesorii n-usi fac datoria minima de dascali si pentru care iau multi bani comparativ cu cei care contribuie la salariile lor.Vreau sa spun ca nici nu vin macar la ore, nu sa se mai ocupe de sufletele elevilor si de problemele lor specifice.Considerati normal ca o profesoara cu pretentii ca are doctoratul si e la un colegiu renumit"Eminescu" sa faca 4 ore din 14,dar sa le pretinda elevilor cunostinte de 30 de ore pentru a forta meditatiile particulare, pe bani buni si neimpozati bineintles? Daca da,aveti inca o situatie prea buna.Imi pare rau sa o spun,dar cei din invatamant nu sunt constienti de importanta rolului pe care il joaca in viitorul natiunii noastre.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă