Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70911239
Prefectul începe anul în forţă Cade capul lui Rizac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: LOGIC
Foarte bine domn prefect ,dar nu stiu ce culoare politica are dl.Rizac de v-ati infuriat asa tare pe el.Aspectele semnalate miroase de la distanta a ghiseft,deoarece singurul arab din Botosani a reusit sa zica in gandul sau ca r..... si a pus mana pe afacere.Dar dl Rizac trebuie sa plateasca,de ce nu a luat niste rromi din Stefanesti,prin AJFOM si treaba se facea mult mai ieftin.Domnul prefect vedeti si in vama Racovat ca tot acest arab este,are multe afaceri in jud.Botosani. Cine din fruntea institutilor urmeaza.
Autor: logic2
urmeaza PREFECTUL
Autor: Passpartout
Acest Ahmed în urmă cu vreo doi ani aproviziona Direcţia Copilului prin firma sa. Produsele erau facturate cu un adaos între 100-200%. Mihai îşi avea partea sa, iar Bordaş din CJ, care asigura bani pentru plata facturii primea un comision gras. Conţac a ştiu de toată această afacere, dar n-a făcut nimci să-i pună capăt. Verificaţi şi veţi constata că acesta-i adevărul.
Autor: cetatean U.E.?
D-le prefect, daca ati intors privirea catre ilegalitatile din acest colt de judet, ce parere aveti despre accesul pe domeniul public de aici-dupa bariera civila(lacul de linistire+PRUTUL Mort) pentru agrement si pescuit sportiv numai cu avizul scris al directorului VUCOVICI?.A fost improprietarit cu ele?.Daca nu suntem din cercul sau din partidul lui la sfirsitul saptaminii plecam in Delta ori intram in greva foamei in fata prefecturii?.
Autor: CETATEAN U.E.?
Sper sa fiti mai receptiv decit dl.senator VASILESCU fermecat in declaratii de peisaj dar inactiv in intronarea legii!.Cred ca nu o noua directiva U.E.trebuie asteptata ptr. a circula liberi si nesicanati in tara noastra.

P.S. Cei de la MONITORUL DE BOTOSANI au considerat

acest semnal de identificare a unei surse de c oruptie drept mizerie si mi-au sters interventia.

Autor: logic3
de unde esti asa de informat? poate o doresti special. Stii vorba ca vrabia malai viseaza?
Autor: ion
Pt.CETĂŢEAN U.E.? Şi mie mi-au şters unele mesaje cei de la Monitorul pentru că ar fi fost" nişte mizeri" cu toate că erau de bun simţ. Luam atitudine faţă de unele ilegalităţi.
Autor: bamby
corect ce s-a spus despre Ahmed si felicia mihai.produse care in botosani se gaseau la un pret de 1oo lei ,intrau in dgaspc la un pret de 3oo lei.Felicia mihai isi termina casa din banii publici ,din banii botosanenilor si nimeni din cei in drept nu ia nicio masura.Sambata si duminica cand vezi doamne ei lucreaza (pasalau ,felicia ,)se intilneau cu Ahmed si alti patroni,negociind comisioanele.Banii adaugati la un singur produs sunt multi,bugetul alocat nu va ajunge niciodata,imbogatim pe felicia pe pasalau si etc. arabi si multi altii ,Arabul are tupeu ,felicia a vrut mai multi bani,bugetul a fost mai sarac ,si in 2005 se pare ca pierdut faimoasele licitatii din dgaspc.Apropo d-le Contac ce mai faci cu Pasalau?Se crede pasalau grozava in acte dar daca un control ar lua un produs cumparat de Ahmed -produs uzual se gaseste pe piata,ar putea cere explicatii, unde este diferenta de bani.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă