Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93866138
Pentru că n-a pus în aplicare o hotărâre judecătorească Conţac riscă să plătească în fiecare zi câte o amendă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: subalternul
dar daca nu e vinovat Contac si sunt vinovate Bordas de la Buget si Zamfirache de la Resurse Umane? Daca acestea se tem sa nu fie puse sa plateasca din propriul buzunar aceste sume?
Autor: alt subaltern
eu sunt sigur ca e mana lui Ciustea aici! Tot il iubeste el mult pe Orasanu!!!! Asa are ocazia sa il saboteze si pe Contac.
Autor: aurel
saracutul de contac cum nu stie el nimic! ti se face mila, nu alta! e un ecscroc de ultima speta care are grija sa fie inconjurat de cei de teapa lui ori chiar de unii inferiori lui (daca vi se pare posibil) pentru a se simti si el instruit, inteligent, om de lume. vai de viata noastra de botosaneni ce-am ajuns!
Autor: fiul lui aurel
asa e "aurele",ai perfecta dreptate......
Autor: Admiratorul
Faină fotografia! Se potriveşte de minune cu textul. Mai că ar plânge Conţac! Probabil presimte că i se apropie sfârşitul carierei. Fain!
Autor: logitech
Contac poate este vinovat ca nu face odata ordine in DGASPC.In rest mai mult ca sigur nu stie cum sunt acordate drepturile salariale ale angajatilor din sistemul respectiv si este logic ca un presdinte al C.J.sa nu cunoasca strict lucruri pe care cei din conducerea DGASPC le ascund cat se poate de bine.De exemplu cine s-ar fi asteptat ca in suma avansului la al 13-lea salariu sa fie incluse sume foarte mari care de fapt reprezinta un fel de premiu realizat din economiile la nivelul sistemului.Conducerea DGASPC

si unii sefi de servicii au luat impreuna suma de peste 250 milioane.Zamfirache este noua acolo,iar Bordas nu opereaza in conturile din contabilitatea DGASPC.Sau credeti ca intamplator este Pasalau inca in DGASPC?Pasalau opereaza, Felicia semneaza,....cat despre amenda sa o ia cine nu facut informarea.

u

si cativa

,

gc

Autor: "somerul"
asa se explica cum de unii salariati din Directia de protectia copilului - putini, ce-i drept - au avut in decembrie 2006, conform documentelor oficiale, venituri de peste 40, 50 si chiar peste 60 de milioane de lei (probabil acea persoana este sefa sefilor)!
Autor: end
asa va trbuie domnule Contac,ca cele 3 din directie in loc sa plateasca drepturile cuvenite ,pentru ca bani erau ele s-au pontat la r.s-uri cu nemiluita ,adica lucreaza simbata si Duminica,cind de fapt se intilnesc cu furnizorii si incaseaza comisioanele licitate,ei unele care se mai pricep lucreaza la calculatoarele statului si fac situatii la unitatile private-de ex.pasalau.Si parca spunea-ti ca cel care nu-si face serviciul in timpul celor 8 ore este ineficient.Dar in DGASPC este eficienta de eficienta ,comisioane,r.s.lucrari la firme private,prestigiu in munca,premii s.a.m.d
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă