Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8024 lei
1 USD = 4.4395 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74033481
Înverşunarea lui Egner n-a blocat aprobarea Bugetul municipal

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: jiji
Egner e un mare nemsimtit care nu a facut nimic pentru municipalitate, in afara sa se imbogateasca. Sa explice el de unde a avut bani pentru investitii imobiliare in Italia. De fapt, ce sa ii ceri lu asta care si-a luat amanta chiar din Primarie .... careia i-a pus chiar termopane. Pe strada Stefan Luchian locuieste. Mai si face pe mironosita acu, parand k ii pasa de banii nostri...
Autor: jiji 2
Nu are asa ceva, au fost minciunule din campania electorala.
Autor: marcu
Strandul a fost retrocedat de catre Egner in 2002 prietenului sau Clocotici, pe atunci inspector general adjunct la ISJ, avand posibilitatea de a-l pastra insa ispita banilor a facut ca acum botosanenii sa nu aiba un loc decent de agrement. Rusine Egner, rusine PSD!
Autor: introspectia
Contac e suparat pe consilierii locali ca nu fac mereu cum dicteaza el, asa cum fac consilierii judeteni. Le-a ordonat sa voteze mereu impotriva in consiliul local. Consilierii locali nu sunt incantati de despotismul lui Contac, incercand totusi sa-si faca treaba asa cum le dicteaza constiinta si mandatul dat de cetatenii botosaneni. Cu Egner insa e alta poveste. Incearca sa se puna bine cu Contac in speranta ca, daca nu va fi nominalizat pentru candidat al PSD la functia de primar, macar sa fie luat in calcul pentru cea de viceprimar. Stiu Egner ca speranta moare ultima, dar chiar asa rupt de realitate poti fi?
Autor: anonim
pentru marcu. strandul nu este nici acum retrocedat desi cineva din primarie urmareste sa o faca.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă