Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7601 lei
1 USD = 4.2726 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71567590
Primarul Flutur ameninţă E.ON cu măsuri drastice

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: E.ON-el
Rupeti pisica! Retele noi de iluminat, PARALELE cu cele existente...Taxa pentru stalpii PENTRU ILUMINAT STRADAL (nu si casnic) aflati pe domeniul public
Autor: costobocul-observator
Fosta electrica botezata pompuos E.ON (adica a lui ion!),pe naiba ca au luat-o nemtii,ofera aceleasi servicii mizerabile ,dispret fata de utilizatori ,acelasi sentiment ca sunt stat in stat.Domnule primar Flutur angajati consilieri de specialitate capabili, inclusiv juristi si,poate ,alternative pentru iluminatul stradal.
Autor: un revoltat
domnule primar, intrebati pe cei de la E-ON cata chirie platesc pentru miiile de stalpi ce sunt pe proprietate privata sau domeniu public!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă