Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106259535
Uzând de o nouă reclamaţie anonimă, Conţac îi face iar zile negre prefectului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: JE SUIS
Pentru inceput la MULTI ANI DLE. COSTICA pt.ziua de ieri.Presupun ca musiu contac a avut interes sa nu se verifice calitatea repararii drumurilor din judet, de aceia se ia iarasi de prefect.Cred ca ANONIMA a inventato(ca si altele) pt. ca este in firea lui sa fie permanent in conflict cu cineva.
Autor: contaceasa
Hai Costica acasa si te joaca cu camioanele prin curte si de-a asfaltarea . Mai lasa-ne in pace d'le Contac , ca ne-am saturat de cand tot papi banii nostri pentru mofturile matale.
Autor: alin
chiar la unii se vede ca tin cu hotii
Autor: Anonim
Nea Costica, esti platit din banii contribuabililor! Mai lasa urmareala ca nu esti detectiv, mai ocupa-te si de interesele judetului!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă