Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123116833
Primăria vinde trotuarele bucată cu bucată, iar noi vom ajunge să zburăm

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: JE SUIS.
Asemenea situatie ca cea prezentata in articol,nu este singulara in Bt.Deplasati-va pe Bulevard prin fata Complexului si veti avea o mostra de trotuar opturat circulatiei pietonilor cu un chiosc.Tot in zona, linga semafoare se afla un chiosc cu piine.Aici vinzatoarea cu mina dreapta a luat banii,cu mina stiga s-a sters pe frunte de transpiratie iar apoi ma servit cu o piine imbibata de transpiratia eiEste corect?As dori sa pun o intrebare primarului si consilierilor locali:cind o sa dispara din Bt aceste chioscuri stradale, cind se va realiza un comert civilizat ca in alte tari?
Autor: ion
dar faptul ca sc pita a construit pe trotuar supemarketul de pe g enescu nu a deranjat pe nimeni?

chir asa? bruma nu este decat un referent?

ehe he sa vedeti pe cine vrea dansul cum il amendeaza. sau pentru cine primeste comanda de la seful lui

Autor: Manivelu
Revoltator este ca aceasta anomalie (si e putin spus) se petrece as spune sub geamurile primariei. Primaria nu are inspectori care sa vada ce se intimpla in oras?

Autor: Anonim
D-nul Bruma este unul dintre cei mai vechi functionari din primarie,iar situatiile neplacute cauzate cetatenilor,care au obiect de disputa constructiile de orice fel si care trebuie rezolvate de el,nu se pot rezolva din cauza "presiunilor".Bagati la mijloc un functionar simplu dar la mijloc sunt consilierii locali care au divere procente din actiuni,ba la pita,rida,stiu eu ce alte firme mari...deci,un singur om sa se puna de-a curmezisul cand de fapt sistemul e putred? Adica pute...!!!
Autor: manivela
Degeaba se duce inspectorul de la primarie,ala cu salarul de 6 mil si da amenda...cui merita,ca primarul hotaraste in final cine si ptr. ce se da amenda!Prostii cer dreptate...idiotii o dau cui are buzunarul mai adanc!...traiti bine????
Autor: Armaghedon
Pai daca sintem la capatul tarii unde nici dracul nu-si mai intarca ai sai plozi ? Acum intelegeti de ce un loc de primar sau consilier intr-o astfel de zona este mai rentabila decit intr-o zona mai civilizata ? Pina ajunge DNA-ul aici va mai curge multa , multa apa pe Siret . Da, apropo ! Botosaniul este oras din interiorul UE ?Caci la cit praf mizerie si distrugeri de trotuare si spatii verzi nu prea pare .

Voi ce spuneti ? Parca nu asta am dorit noi cind am votat ?!

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog