Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111205712
Minori care au tras ţeapă poliţiştilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Stan patitul
Se poate si invers, adica politisti care trag teapa.

Sunt posesorul unei masini vandalizate de trei indivizi certati cu legea, din orasul Saveni. Desi politia stie cine sunt, desi acestia au fost prinsi asupra faptului si au recunoscut, de mai bine de doua luni de zile, nu am primit niciun raspuns de la politie si nu s-a luat nicio masura. Multi ma sfatuiesc sa/i dau in instanta. Eu as da in instanta, politia.

Autor: observator
De ce oare nu ma mira? Dat fiind proptitudinea cu care politistii repereaza pe raufacatori, scapa cine vrea. Cine este totusi prins, scapa cu ajutorul lor.
Autor: N.V.
Stane, inca n-ai patit nimic. Iar cei care ti-au facuto nici atat. Ei sunt informatori ai politiei si in loc de amenzi, primesc si niste bonificatii.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă