Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69428087
Deşi Câmpanu i-a săpat groapa, directorul Pavel nu vrea să cadă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: apolitic
Nu ma intereseaza politica, dar in ce calitate se baga Campanu in activitatea unor institutii, fie ea si suspicioasa. Politic? In cazul asta tot politic si Pavel a facut bine ce a facut. Campanu e liberal?

Nu cred ca e suficient sa fii liberal si sa-ti dai prea mare importanta, mai ales ca nici el nu este mai breaz.Daca Pavel ar fi fost liberal, mai era el parat ministrului Remes?

Autor: Manivelu
Nu-i nici unul mai breaz ca altul, amindoi au tinichele care inca zornaie in urma lor. Ce nu au este DEMNITATEA pomenita de Cimpanu ...cu demnitate. E vara, e vacanta avem nevoie si de circ.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă