Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104662733
În procesul cu Conţac, deputatul Buhăianu se apără atacând

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Danj
Buhaianule. . . Du-te si te spanzura!
Autor: kkk
mai cataline chiar nu ai ce face?crezi ca iti rezolvi imaginea cu procesul asta?fapte nu vorbe.si mai e o vorba,"daca rascolesti rahatul ,incepe sa puta!" o stii?atunci stai in banca ta si vezi-ti de realizarile mai mult sau mai putin profesionale.
Autor: un cetatean
O intrebare pentru Dl. Contac:Hectarele de padure pe care le-a cumparat in zona Dorohoiului le trece in declaratia de avere de anul viitor?

Multumesc.

Autor: dany
in primul rand Buhaianu nu se apara, ca doar el l-a dat in judecata pe Contac. In al doilea rand, merge bine spaga si intimidarea prin targ. Vom vedea finalul!
Autor: Nu simpatizez pe Buhaianu,
Face un lucru bun judecandu-se cu Contac. Trebuie sa-i spuna cineva ca judetul nostru nu e autobaza lui. In primul rand Contac sa vorbeasca la tema, civilizat si decent, ceea ce nu o face. De aceea trebuie sa plateasca. Ca a primit destul...

Autor: tuareku
nea costica de ce folosesti institutia statului in probleme personale si in timpul serviciului?presa, de ce nu i-l intrebati?
Autor: sandy
ar trebui sa -si vada de treaba si buhaianu si contac.nu rezolva nimic.nu mai au nici o sansa.electoratul s-a hotarit ce e cu ei
Autor: Un bun cunoscator
Draga Buhaianu vrei sa-ti spuna Contac si cate amante ai in Bucuresti si cum le tii in apartamente platite din banii parlamentului?
Autor: nina
buhaianu saracul este nervos pe cel care i-a dat de ros un os, care din pacate s-a dovedit prea tare pt el. In afara faptului ca esti prezent pe la toate terasele din Bt cu ce te mai lauzi? Ce ai rezolvat tu pt judetul Bt? Sau mai tragi sperante pt postul de ins general la Insp Scolar.Datoriile pe care le ai inca din timpul campaniei cand le achiti?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă