Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
In vino veritas
Social
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92449071
A murit părintele spiritual al României

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bica
"de mortui nil bene". sa nu ne amintim de bisericile daramate sub nasul lui si de alte pacate. o fi fost parinte spiritual, dar nu al romaniei ci, doar a unei parti din ea. treaba lor! dupa parintele spiritual te pot califica unii si altii...
Autor: Om bun
"A fost tuns în monahism la 6 august 1935, la Mănăstirea Bistriţa (jud. Neamţ), sub numele de Teoctist. "...iata ce aflam din acest articol!!?...mergeti oameni buni la scoala si apoi scrieti asemenea aricole..."Afost "uns"...nu "tuns"...se scrie...OK?
Autor: carcoticiu'
Draga om bun, e corect "tuns in monahism". Intelegem ca nu toata lumea are educatie crestineasca asa ca va sfatuim sa dati cautare pe google dupa "tuns monah" si "tundere monah" si veti afla mai multe informatii despre cele 3 trepte ale calugariei. Doamne ajuta Romania si pe viitorul patriarh!
Autor: Deşteptul
Bica, te-ai făcut de rahat. "Tunsul monahal" este un ritual al călugărilor, nu "uns". Du-te la mănăstire fato, că o să fii mulţumită de "ritual".
Autor: Om bun
Dumnezeu sa-l Odihneasca ..."A fost tuns în monahism la 6 august 1935, la Mănăstirea Bistriţa (jud. Neamţ), sub numele de Teoctist".

Asa incepe articolul precar pe care l-ati postat aici ...nu mai cenzurati ca va faceti de ras...daca nu acceptati critica...inchideti site-ul

Autor: Deşteptul vs. Bica
Bica, scuză-mă, observaţia este valabilă pentru "Omul bun", care-i prost rău, de vreme ce insistă să-şi epateze ignoranţa.
Autor: Om bun
Pentru"Carcoticiu"-baiat destept...citeste Manastirea din Parma de Stendhal...si articolul...Patriarhul Biserici Ortodoxe Romane , Prea Fericitul Teoctist la 90 de

Interviu acordat agentiei Rompres

Rompres: Care este cel mai important moment din viaţa Preafericirii voastre? Când aţi fost uns în monahism, când aţi fost întronat patriarh?

Vedeti ca nu e tuns la Frizarie ci "uns" adica Miruit... in interviul de pe Site-ul acordat de Preafericirea Sa http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=1919

Autor: Perplexul
"Om bun" eşti "om ignorant", dacă cel de la Rompres este tembel, trebuie să fii şi tu? Unşi sunt regii, domnitorii, dar cei care vor să intre în călugărie, mai întâi sunt tunşi. Aşa-i canonul lor. Cârcoticiu ţi-a spus ce să faci, dar încăpăţinarea ta îl sfidează şi pe animalul cunoscut sub numele de măgar. Dă pe Google, OK?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă