Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74910264
Nemţii au fugit de la Eltrans, de le-au sfârâit călcâile

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bica
dati-l jos de acolo, ca, de aia, merge prost eltrans. si fara vatman ar merge mai bine!
Autor: Anonim
acolo ii este locul ! :)

Autor: Eu
Nu este interes,stimatilor edili pentru tramvaie!
Autor: hans
bravooooo.ca au fugit nemtii!!!lasa ca vin romanii si futtr ei
Autor: observatorul
Il prinde foarte bine.Excelenta idee la Comarita.Din aceasta postura,ar face mult bine societatii Eltrans.Dar cred ca s-ar pricepe mai bine sa numere tramvaiele care trec la deal si la vale,prin zona garii.Poate isi face o ghereta in zona amintita si inearca si aceasta pozitie.Prezenta fizica are slava Domnului,vocabular la fel,minte nu-i trebuie,se incadreaza.
Autor: pt stefan
nu stiu cum a tinut stefan legatura cu nemtii ca el habar nu are germana. Voi nu va dati seama ca nemtii voiau sa preia transportul din botosani fara vreo licitatie? Ei investeau cu conditia ca ei sa devina actionari majoritari si sa dispara maxi taxi. Iar cand e vorba de subventia uriasa si preturile uriase care ar fi urmat le convine legea romana. Traim in romania si legile trebuie respectate. Si la ei este exact la fel domnisoara bianca. Totul se face la vedere si cu licitatie. asta a fost calea delicata de a spune ca afacerea nu ar fi fost rentabila pentru ei. Dar voi intelegeti?
Autor: sportiv
Cel mai mult imi plac sosetele albe ale d-lui Director. Pare a veni de pe terenul de tenis.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă