Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76761025
Ghinion în debutul Festivalului Verii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: marius
chiar aveam nevoie de inca un blocaj in municipiu, chiar se simtea stingher bulevardul sa fie numai el gituit in vreo 4 parti, trebuia sa inchidem si un pic de cale nationala, sa ne simtim botosaneni in anul de gratie 2007. Ce minti luminate or fi hotarit locatia, de fapt nu stiu de ce ma mir, cind traim in patria comisionului si a durerii in cot faţa de bunul simt.
Autor: bica
marius, uite cum arata cei 2 care decid ce se face in oras! nu le sticlesc ochii. ce sa mai comentam!
Autor: pt Marius
Cred ca ai observat cine se ocupa de festival de la Primaria Botosani? Vicele G...araj.Cum ai spus? Patria comisionului?Ei, asi...
Autor: cititor
a aparut d-ul ghiorghita , imi era dor de aberatiile lui .
Autor: cititor
Chiar acesti oameni nu si-au dat seama ca blocheaza tot orasul. Acest specimen numit Gheorghita sa organozeze la garajul lui festivalul nu in buricul tirgului. Rusine sa le fie organizatorilor pentru blocaj.
Autor: Bobica
Nu e numai Gheorghita vinovat,orasul asta mai are si primar nu numai viceprimari!din pacate constatam cu durere ca Bortosaniul nostru drag a ajuns ultima resedinta de judet din tara la capitolul edilitar!felicitari bravilor domni din conducere!
Autor: aurel
la parodia asta de jegos de festival, e hotie pe fata...pahare goale de bere..300 ml in loc de 400ml, in cel mai fericit caz..mici la 15 mii bucata..frigarui,cotlete,oase de pui la 50 mii suta de grame..hotie pe fata...mizerie la greu....servire jegoasa..un rahat de festival..putine marci de bere..si astea care sunt, de tot dezgustul...un rateu...sa fie sa nu se zica ca nu este...comisionarii au luat banu` gros!!!
Autor: eueueu
"va concerta Raul, Autentic şi în final, Cargo","va cânta trupa Crash şi Alexandra Ungureanu, Anna Lesko şi Hara"...Asa se scrie,doamna?.....poate ati vrut sa scrieti.."vor concerta" si "vor canta"..si nu e "Crash"...e "Crush"...si din cate am auzit nici nu mai vine...Apropo...anu trecut a avut loc langa Casa Sindicatelor..pe str.Cuza-Voda...
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă