Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123125902
Consilierul Ştefan vrea să mute Festivalul Verii la ACR

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Calin
Ajuta-i-ar Domnul! Mai multe nu sunt de comentat, ca sunt destui care inghit in sec cand e sa isi aminteasca de "festivalul" verii.
Autor: aurel
asta e in necunostinta de cauza..cine ar merge la acr seara dupa 22...e batran si nu mai stie mersul treburilor...
Autor: Anonim
Opriti-l pe specialistul asta in "toate" !
Autor: AVOCATUL LUI MARTORUL LUI EHOVA
este o idee buna.SUCCES!
Autor: maya
Dar in zona ACR nu stau oameni,nu sunt blocuri?La acesti oameni care stau in zona nu va ganditi?Nici acestor oameni nu le convine sa suporte zgomotul si mizeria celor 4 zile de festival.Renuntati, domnilor la festival,pt ca oricum e o porcarie.
Autor: Anonim
Ce studii are specialistul Stefan ?
Autor: Un fost coleg
Ştefan a fost muncitor cu înaltă calificare la Moldopan, fiind şef peste malaxoarele care frământau aluatul. A fost un pârlac, motiv pentru care după 1990 a fost fugărit, dându-i-se un şut în fund.
Autor: edy
O idee foarte buna, locul este bun ,spatiul este mai mare si in plus zgomotul nu poate afecta ca in centrul orasului.Succes dl. Stefan si nu uitati ca romanul s-a nascut carcotas iar unii au stat pe acasa mai putin de 7 ani.
Autor: Anonim
O idee buna,mi-l imchipui pe d.Zmau ce facea pe dupa perdele cind vedea cum toti betivanii ii stropesc gardul.La ACR e buna locatia,nu deranjeaza pe nimeni.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog