Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Decese
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104543049
Averea consilierului judeţean Achiţei are multe necunoscute

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cortelo
Da' despre miliardele obtinute din drumuri inexistente, nu stiti nimic ? Adica sa-ntelegem ca omu' nu are voie sa prospere...ca-i legi dumitale cate o "tinichea". Si de-ar fi ceva important... Sume banale pe care orice om le-ar putea obtine dintr-o activitate cinstita sau in urma unui serviciu bine platit. Cine comanda aceste "tinichele", Domnule Rotundu ?
Autor: umbrela
Mai are d-ul Achitei fostul Complex de vite de la Hutani, care a fost cumparat, neachitat in totalitate, trebuie verificat acest individ, face activitati de proiectare pentru C. judetean(incopatibilitate), nimeni nu ia nici o masura.
Autor: achitei
asta era un parlit inaintede a fi consilier judetean,tecunoscut pentru scandalul pe care il facea prin crasme la betie,acum dupa 2004 vad ca s-a ajuns bine de tot!
Autor: anonim
vom trai si vom vedea... asta e treaba presei si a mancatorilor de r.... Poate judetul nu se poate debarasa de "nestemata" sa...tatucul Contac.. E greu ca un eventual contracandidat sa mai ajunga la inaltimea prestatiei Mariei Sale.. Totusi va asigur ca tatucul se poate ridica la nivelul lui Achitei intr-o eventuala viata de apoi ...
Autor: Misu V.
Este de apreciat efortul d-lui Rotundu de a urni caruta,dar pacat ca nu-l ajuta nimeni.Toti sant delasatori si pasivi.Sa ne fie cu iertare dar in acest articol este redactat doar 5% din ce ar putea fi scris.Din lipsa de timp promitem la intoarcerea in judet multe informatii si probe...
Autor: apoliticul
Domnule ROTUNDU,CU CE A PACATUIT JUDETIL NOSTRU ,SA AVEM PARTE NUMAI DE NULITATI LA CONDUCERE?
Autor: Cunoscătorul
Dar veniturile din proiectările şi diriginţia de şantiere pe care Achiţei le-a încasat unde sunt? Nu le-a declarat? Conţac a fost trimis în judecată că n-a declarat dividendele de la firma sa, iar Achiţei de ce să nu suporte aceeaşi sancţiune? El n-a semnat declaraţia de avere?
Autor: politicul
am observat de mai multa vreme ca acest domn Achitei(un parvenit de dupa 2004,fie vorba intre noi)se autoprezita ca fiind alternativa la conducerea CJ.Daca aceasta este alternativa cu care vine PD-ul,atunci ne-am lamurit de tot.Carevasazica pleaca un agramat si vine un alcoolic pus pe capatuiala!halal!
Autor: Misu V.
Aveti putintica rabdare.In curand va aparea in presa roman-foiletonul,,Linia infractionala-AKY-CONPROIECT"...
Autor: anonim
DE UNDE SA AIBA D-UL ACHITEI BANI IN CONTURI CA EL SI CU SOTIEA BEAU COT LA COT,VAI DE CAPUL LOR ,PARLITI STITI CE APARTAMENT AU?
Autor: anonim
D-le Contac nu va fie frica de Achitei,el este bun pentru sefie la handicapati,pentru ca si el e handicapat nu vedeti cum clipeste.Dute ma baiete si te cauta.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă