Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104535910
Profesori notaţi cu 3,20 titularizaţi la catedră

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: anonim
Doamnă Tiprigan hotăraşte-te ! cand lauzi activitatea ISJ cand ... ?
Autor: Radu
Nu te mai văita.Pensionarii să stea la pensie .Cei tinei să aibă prioritate la un loc de muncă. În curând plecăm mulţi din învăţământ pentru că suntem prost plătiţi şi o să plătiţi bani mulţi în încercarea de a ne aduce înapoi.
Autor: Anonim
Asemenea "profesori" (?) nu pot ocupa posturi la catedrele din oras(e) DECAT PE PILE !!!
Autor: profesor
Nu se poate ca un profesor care nu are habar de ceea ce predă să fie la catedră! Dar atît timp cît la conducerea inspectoratului sunt indivizi care işi promovează constatnt pilele, nu cred ca se poate face ceva. Ar trebui schimbati toti de acolo ca au mentalitate comunista. Iar despre lidera de sindicat ar trebui sa tina ciocu inchis, ca nu cred ca in calitate de fost membru marcant al partidului comunist ar putea sa zica ceva. Ba nu ...! de fapt ea işi apără foştii colegi de partid.
Autor: ema
de cand sindicatul baga si scoate profesorii din invatamant
Autor: Anonim
da e mijto la voi la Botosani aici in Bucuresti nu mai sunt DELOC profesori asta e buba predau ore femeile de serviciu asta e urmarea salariilor si bonusurilor in ghilimele facute de toti guvernantii
Autor: pt Ţipirigan
Nu cred că profesorii sunt fraieri să iasă în stradă după tine care faci jocuri politice şi te crezi mama Omida sindicatului.
Autor: Anonim
Femeia asta e depasita total
Autor: Anca
La Botosani nu sunt locuri de munca bine platite din aceasta cauza inca mai au profesorii in sistem.Dar pe langa cei buni stau si lichele analfabete numai cu definivatul care n-au mai dat un examen de 40 de ani si care se lauda ca au expierenta.Am si la mine un exemplar care conduce scoala cu barfa la director si careia ii pute gura si la propriu si la figurat.Am sa v-o spun la momentul potrivit.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă